12. května 2020 • 20:14

Nejlepší hráči pátého kola: Zaujal Hemy z Brute i Levi z eSuby

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE má za sebou již své páté kolo, které nabídlo celou řadu napínavých soubojů. Kdo z hráčů nejvíc zaujal porotu a následně i fanoušky? Komu se nejvíc dařilo v Dotě 2 a komu v Counter-Strike: Global Offensive?



Jak vybírání nejužitečnějšího hráče vlastně probíhá? Odborná porota vybrala z každého zápasu toho nejlepšího hráče, celkem tedy čtyři z každé hry. Z nich pak fanoušci mohli hlasováním na instagramu Sazka eLEAGUE zvolit toho, který se jim v daném kole líbil nejvíc.

Jako první se v sobotu konalo kolo v populární MOBA hře Dota 2. Šlágr kola mezi Sampi a eSubou byl odložený, přesto páté kolo nabídlo tři napínavé souboje. Na první dva celky se bodově dotáhl tým Brute. Ač se utkali proti pěkně hrajícím Rozbíječům, dokázali vybojovat ve výsledku jasnou výhru.

Nejvíce v utkání zářil Pavel „Hemy“ Absolín, který se svým Monkey Kingem jasně diktoval tempo hry. Připsal si celkem dvanáct killů a sedm asistencí. „Už v první minutě jsme si uvědomili, že Rozbíječi do zápasu nenastupují příliš sebevědomě. Přestože neměli slabé hrdiny, tak se nám podařilo sebrat všechny 4 bounty runy, což se nestává moc často. Je škoda, že dnes museli hrát se standinem,“ okomentoval pak jasnou výhru svého týmu. Zaujal i fanoušky, kteří ho nakonec zvolili MVP celého kola.

V neděli se hrál Counter-Strike: Global Offensive. V něm se představila i eSuba, která se na turnaji zatím trápí. Z pěti kol vybojovala jen dvě remízy, tu druhou právě v neděli. Střetli se s týmem Defeaters a až první mapu prohráli, dokázali nakonec vybojovat aspoň bod.

V celém utkání zářil nejvíc Lukáš „Levi“ Bouřa, který předvedl doslova heroický výkon. Ten sice k výhře první mapy nakonec nestačil, ale dal do toho opravdu všechny své síly a výsledek byl nakonec velmi těsný. Esuba i díky němu nakonec hrála 14:16 na Mirage, na Nuke pak vyhrála 16:9.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud