5. září 2013 • 18:53

Blokované střely, hity či buly. Fantasy extraliga startuje naplno i s novými statistikami

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci pozor! Sledování zápasů Tipsport extraligy pro vás bude v nové sezoně nejnapínavější, jaké kdy vůbec mohlo být. Portál iSport.cz pro vás připravil jedinou oficiální soutěž hokejové extraligy plnou zábavy a atraktivních odměn, které se budou rozdávat každý týden. Hlavní cena iSport Fantasy extraligy je 100 tisíc korun! Tak neváhejte, registrujte se a sestavte si ten nejlepší tým, sa nímž porazíte všechny své soupeře. Bude to opravdu velká bitva!



Statistická smršť, kterou hokejoví fanoušci smutně obdivovali na zámořské NHL, konečně od nové sezony dorazí i české Tipsport extraligy. A tyto nové statistiky se ihned stanou i součástí iSport Fantasy extraligy.

Co se bude nově sledovat
1) střely na branku
2) vyhraná vhazování
3) čas na ledě
4) Radegast index
+ blokované střely
+ hity
(od obou statistik se budou odečítat trestné minuty)

Vyhraná vhazování, čas strávený na ledě, blokované střely či hity… Spojení těchto nových statistik a jediné oficiální hry nejvyšší domácí hokejové soutěže bude pro vás jedinečnou příležitostí, kterou byste si neměli nechat ujít.

Specialitou nových statistik bude Radegast index, což je parametr, který sleduje bojovnost hráčů. Primárně se jedná o obrané zákroky, blokování střel a hity (zastavení hráče tělem v rámci pravidel). Do indexu jsou zahrnuté mínusové body za porušení pravidel (vyloučení).

Statistiky zápasů, které budou využívány ve Fantasy hře vycházejí z oficiálních zápisů o utkání, ve kterých se dělají dodatečné úpravy a opravy nejčastěji do několika hodin po zápase. Z toho důvodu bude probíhat přičtení bodů v noci po odehraných utkáních.

Hokejový útočník Martin RůžičkaFoto Jaroslav Legner Sport
Přehled nejdražších hráčů
Cena 10 000 000

Jaroslav Bednář (Slavia)
Tomáš Pöpperle (Sparta)
Martin Růžička (Třinec)
Martin Straka (Plzeň)
Petr Sýkora (Pardubice)
Petr Ton (Sparta)

 

Kluby a manažeři jednotlivých hokejistů mají možnost vyjádřit stížnost k některému z údajů v zápisu o utkání (např. chybně uvedená asistence), proto každou středu zasedne Komise rozhodčích, která v zápisech o utkání může udělat další změny.

V nočních hodinách ze středy na čtvrtek tedy budou znovu aktualizivány statistiky hráčů ze zápasů, a pokud zjistíme odchylky, přepočítáme vaše Fantasy body. V tento moment uzavřeme všechny žebříčky a vyhodnotíme vítěze týdne či měsíce.

Všechny tyhle kroky zaručí naprostou regulérnost iSport Fantasy extraligy. Využijte tuto jedinečnou šanci pro hokejové fanoušky a založte si na www.isport.cz/fantasy svůj tým!


V klipu se objevují i Karel Pilař a Pavel Patera.Foto Barbora Reichová (Sport)
Hlavní ceny


1. místo: 100 000 Kč
2. místo: 50 000 Kč
3. místo: 15 000 Kč
4. místo: 10 000 Kč
5. místo: 5 000 Kč
6. - 10. místo: 2 500 Kč
11. - 20. místo: 1 500 Kč
+ další desítky cen jako např. iPady či zájezdy s hokejovou reprezentací, které můžete získat v průběhu celé hry!

Natáčení spotů s extraligovými hokejisty pro iSport Fantasy extraligu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud