1. října 2014 • 18:19

Novinka v iSport Fantasy extralize: VIP zóna pro hokejové fajnšmekry

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma na dva týdny VIP zónu spustila oficiální hra iSport Fantasy extraliga všem soutěžícím, kteří se opět ve velkém počtu zapojili do bitvy o celkovou výhru 100 tisíc korun. Až do 12. října si mohou vyzkoušet zejména vylepšení statistik, možnost nastavení sestavy na víc hracích dnů dopředu, filtrování oblíbených hráčů či možnost sledovat žebříčky nejoblíbenější hráčů nejúspěšnějších soutěžících.



Po skončení bezplatného období vám bude VIP zóna zpřístupněna za poplatek 39 korun na měsíc, nebo za 80 korun na tři měsíce. Aktivování VIP zóny po vašem přihlášení poznáte podle zlatého loga iSport Fantasy extraligy. Více na www.isport.cz/fantasy

 

Co najdete ve VIP zóně

 

1) Zobrazení týdenního souhrnného bodování hráčů. To je důležitá funkce, pokud chcete sledovat co nejaktuálnější formu hokejistů, které si chcete přidat do své sestavy.

Ve VIP zóně si můžete filtrovat nejlepší hokejisty pojednotlivých týdnechFoto iSport.cz

2) Možnost nastavení sestavy až na 3 hrací dny dopředu. Už i na dovolenou můžete vyrazit bez starostí, že vám utečou body v iSport Fantasy extralize. Pokud víte, že nebudete mít možnost v nejbližších hracích dnech nastavit svou sestavu, tak zde máte šanci naplánovat si tým až na tři hrací dny dopředu.

3) Detailní profilové karty hokejistů se sezonní historií. Chceme mít dokonalý přehled o hráči, kterého si chcete pořídit do týmu? Kolik nasbíral v posledních zápasech bodů? A jak často ho ostatní soutěžící nastvaují do své sestavy? Pak zde máte jedinečnou možnost.

VIP zóna nabízí detailní profily hokejistůFoto iSport.cz

4) TOP hráči - týdenní přehled hokejistů, kteří byli nejvíce nakupováni nejlepšími hráči v žebříčku. Současně s tím se můžete podívat, kolik tito oblíbení hokejisté nasbírali bodů.

Nejoblíbenější hráči nejúspěšnějších soutěžícíchFoto iSport.cz

5) Možnost nastavení a filtrace oblíbených hráčů při jejich nákupech (pomocí žluté hvězdičky v seznamu hokejistů). Pokud např. sestavujete tým až na poslední chvíli, můžete si v nabídce hráčů zobrazit jen vaše oblíbené hráče.

6) Možnost skrývání vybraných minilig, jichž se účastníte. Pokud jste se přihlásili do více minilig, pak si zde můžete nechat zobrazené ve svém profilu jen ty pro vás nejdůležitější. A ty ostatní dočasně skrýt, protože seznam zobrazených minilig si můžete kdykoliv opět změnit.

VIDEO: Podívejte se na dotazník s extraligovými hokejisty

Dotazník hokejových hvězd: Kdo je největší magor v extralize?
Video se připravuje ...

Dotazník k Fantasy extralize: Dali byste si sami sebe do sestavy?
Video se připravuje ...

VIDEO: Podívejte se na rozhovory s vítězi prvního ročníku

Jiří Vráblík, vítěz play off iSport Fantasy extraligy
Video se připravuje ...

Ovládl Fantasy extraligu a má 100 tisíc korun. Jak naloží s výhrou?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud