9. ledna 2017 • 09:51

Sazka Fantasy pokračuje. Hrajeme o VIP lístky i o zájezd za Jágrem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kvalifikaci o zájezd za Jaromírem Jágrem máme za sebou, ale i v tomto týdnu bude se Sazka Fantasy o co hrát. Připravili jsme pro vás několik turnajů NHL o spoustu cen a Sazka Tokenů. V sobotu proběhne další kvalifikace na superfinále, kde budeme soutěžit o setkání na Floridě s legendární 68.



Jedno je jasné, uživatelé Mara a zigi jsou prvními finalisty, kteří si v superfinále zahrají o nezapomenutelný zážitek. Nepovedla se vám první kvalifikace, nebo jste jí prostě prošvihli? Nemusíte zoufat. Už tuto sobotu je na programu druhá z celkových čtyř kvalifikací. Zbylé dvě proběhnou 21.1. a 26.1. Superfinále se uskuteční na začátku února.

Druhá kvalifikace přinese mírné změny. Vsazení jedné sestavy bude za 30 Sazka Tokenů a každý hráč bude moct vsadit až dvě sestavy, čímž vzniká větší šance na výhru.

O co hrajeme? Setkání s Jágrem a zápasy NHL a NBA

Vyhrajte týdenní zájezd na Floridu pro dva v celkové hodnotě přes 150 000 korun! Letenky, odvoz do hotelu, pobyt, lístky na zápasy Miami Heats (NBA) a Florida Panthers (NHL) a dokonce i osobní setkání s českou legendou Jaromírem Jágrem. Tohle vše ti zaručí nezapomenutelný zážitek v USA. Už víš, s kým vyrazíš?

Podrobnosti zájezdu
- Pobyt na Floridě
- Letenky pro dvě osoby
- 4* ubytování, polopenze
- Pronájem auta
- Pojištění
- 2x 200 dolarů jako kapesné
- Dvě vstupenky na NBA
- Dvě vstupenky na NHL

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Koláž iSport.cz

Kromě napínavého boje v kvalifikaci si hráči pořádně zasoutěží v úterý. V soutěži TOP jsme si pro vás připravili ceny v hodnotě 5000 Kč. Navíc místo klasického turnaje 50/50 o Sazka Tokeny budete v turnaji EXTRA hrát o 5x dva VIP lístky na zápas hokejové Ligy mistrů SPARTA-VÄXJÖ konající se v O2 Areně 17. ledna. Součástí vstupu je i konzumace skvělého občerstvení.

Jak už je zvykem, každý hrací den NHL můžete soutěžit v turnaji 50/50 o Sazka Tokeny, které pak využijete v turnajích o hodnotné ceny.

Informace o formě hráčů:

Informace o hře:

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud