3. července 2020 • 21:27

Pravděpodobné sestavy: nejspíš poslední zápas pro Baroše a souboj o Evropu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzhledem k odloženým zápasům ve skupině o záchranu nás čekají alespoň čtyři utkání ve skupinách o titul a Evropu. Stále se také bojuje o krále střelců. Se Sazka Fantasy navíc hrajeme v turnaji k nadstavbě o 70.000 Kč. Už máš vytvořenou sestavu pro následující kolo? 



Boleslav - BohemiansFoto Sport
Mladá Boleslav po tragickém jaru dokázala zapnout v baráži o evropské poháry a po dvou výhrách vyřadila nováčka z Českých Budějovic.  Bohemka předvádí po restartu soutěže dobrý fotbal, vyhrála 7 z 8 ligových duelů a tým prožívá renesanci v koncovce. Vsadili bychom na Josefa Jindřiška - 9,6 milionů. 

Liberec - SlaviaFoto Sport
Kouč Slavie Jindřich Trpišovský dopředu avizoval, že by rád dopomohl Petaru Musovi ke koruně krále střelců. Domácí jsou unavení a zklamaní po fi nále poháru (1:2), jejich obrana nebude neprostupná. Petar Musa (12,3 milionů) se po tomto zápase přiblíží králi střelců.

Baník - PlzeňFoto Sport
Baník vyhrál po restartu ligy jediný zápas. Ostrava bude sice mít výhodu domácího prostředí, ale týmu se na Plzeň dlouhodobě nedaří, z posledních pěti vzájemných duelů Viktorka vyhrála hned 4krát, jednou se body dělily. Naposledy by se měl na hřišti objevit Milan Baroš, který oznámil konec kariéry. Trefí se Tomáš Chorý (11,2 milionů).

Sparta - JablonecFoto Sport
Kouč Kotal může šetřit opory na derby, naopak si vyzkouší talentované mladíky (Karabec atd.). Jablonec může počítat s návratem Sýkory s Matouškem, mužstvu pomůžou především směrem dopředu. Sparta je ale v laufu a Ladislav Krejčí (8,5 milionu) to potvrdí brankou.

Týdenní program Sazka Fantasy:

Česká liga: 
- 7.7. pokračuje náš nadstavbový turnaj o 70 000 Kč! V každém kole si zahrajeme dokonce o 10 000 Kč.
- tímto končí nadstavbový turnaj, další zápasy o udržení již nebudou zahrnuty

Premier League: 
7.7. a 11.7. pokračuje také turnaj k Premier League, kde stále bojujeme o 70 000 Kč.

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud