12. srpna 2014 • 23:50

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Černé kolo pro rozhodčí. Tři sudí zcela vyhořeli

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SUDÍ POD LUPOU | I po třetím kole fotbalové Synot ligy se redaktoři deníku Sport vrhli na hodnocení rozhodčích. Ve třetím díle seriálu TV iSport Hitparáda sudích se můžete podívat, kterým se zápas nepovedl a kteří naopak zazářili bez zbytečných chyb. Nejlépe na tom byl podle redaktorů Tomáš Kocourek, který obdržel ze zápasu Českých Budějovic s Plzní sedmičku.



Zatímco druhé kolo se rozhodčím celkem povedlo, ve třetím chybovali víc než dost. Hned tři z nich, Martin Nenadál, Michal Paták a Jan Jílek, dostali pouze nízkou trojku.

Martin Nenadál nadělal v utkání Baníku s Teplicemi poměrně dost větších i menších chyb. Před gólem Mahmutoviče například neodpískal faul na Kukece. V 65. minutě zase ukázal žlutou kartu Matulovi za hraní rukou, přestože teplický hráč zasáhl míč hrudníkem. Za slabý výkon dostal v hodnocení slabou trojku.

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Černé kolo pro rozhodčí. Tři zcela vyhořeli
Video se připravuje ...

Kdyby se Michal Paták držel musel by v relativně tvrdém zápase Slavie s Libercem vyloučit tři hráče. V první půli měl vidět liberecký Rajnoch hned dvě žluté karty, dostal ale jen jednu. Jako druhý měl jít do kabiny Aldo Baéz. Martin Frýdek mohl za faul na Balaje dostat rovnou červenou kartu.

Jan Jílek měl v zápase Příbrami se Spartou odpískat ve 33. minutě penaltu pro hosty. Jakub Řezníček stáhl ve vápně Costu . V zápase bylo navíc hned několik zákroků na žlutou kartu. Za své slabé výkony dostal také jen trojku.

A jak dopadli další rozhodčí? V pořadu TV iSport se podívejte na detailní hodnocení jednotlivých sudích v druhém kole české nejvyšší fotbalové soutěže.



Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud