30. listopadu 2014 • 04:59

VIDEO: Nachytali sami sebe. Geniální signál Příbrami byl ofsajd

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příbramští fotbalisté parádním signálem rozhodli duel s Libercem a okouzlili všechny fanoušky. Video s precizně provedeným rohovým kopem se okamžitě začalo šířit po internetu. I když, precizně... Opakované záběry totiž objevily něco, čeho si ani rozhodčí nevšimli. Gól Příbrami padl z ofsajdu.



Je pochopitelné, že pozornost diváků si získal spíše signál samotný. Skutečně parádní finta. Při detailnějším záběru si ale někteří fanoušci všimli Pilíkova postavení mimo hru.

Podle mě byl jednoznačně ofsajd. I to zastavení míče je vlastně přihrávka a v tu chvíli byl ten hráč ještě u rohovýho praporku... takže ofsajd podle mě jasnej,“ všiml si v komentářích na iSport.cz Jirka Plachý.

Srážka dvou vláčků, lob a GÓL! Příbrami konečně vyšel geniální signál
Video se připravuje ...

A je to přesně tak. Kapitán Pilík rozehrál na Zemana, který ho svým dotykem vystavil do ofsajdu. Velkou měrou k tomu přispělo i to, že Liberec nepostavil žádného hráče k přední ani zadní tyči své branky, což je dost neobvyklé.

A zmátlo to nejen fanoušky, ale také arbitry utkání. Ti totiž neváhali a gól Příbrami uznali. Stav 1:0 už vydržel do konce utkání a Liberec tak zůstal bez bodu.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Příbram - Liberec 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud