30. listopadu 2014 • 17:47

Jihlava řeší trenéra. Vezme Klusáčka, nebo nechá Kučeru

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdil, že přišel mezi novináře na tiskovou konferenci naposledy. A tomu věřte, sportovní manažer Josef Jinoch se zápasem se Spartou (0:2) jako oficiální kouč Jihlavy loučil. Za pár dní oznámí vedení Vysočiny nového trenéra. Podle informací iSport.cz se výběr zúžil na dvojici Roman Kučera a Luděk Klusáček.



V závěru podzimu vedl fakticky mužstvo mládežnický expert Kučera. Zvednul ho ze dna, ze sedmi utkání s ním prohrál jediné, a to dnes se Spartou. Jenže pro působení v Synot lize nemá kvalifikaci, a to ani na místo asistenta.

I když by někteří lidé v klubu rádi ponechali Kučeru na lavičce a ani on se už údajně tolik nebrání, nebude to legislativně jednoduché. „Každopádně uděláme vše pro to, abychom neměli problémy s disciplinárkou anebo licenčním tribunálem,“ uvedl Jinoch. „Hledáme cesty, jak to vyřešit, abychom mohli komfortně žít,“ dodal.

Nic bližšího zatím nechtěl oznámit. A to také proto, že je pravděpodobnější nástup Luďka Klusáčka, jenž je po ukončení angažmá v Kataru volný. S ním už údajně Jinoch jednal, jsou dlouholetí kamarádi.

Ze hry prý naopak vypadl Zdenko Frťala z druholigového Varnsdorfu. „Věřím, že do týdne oznámíme jméno trenéra. Tohle byla moje poslední tiskovka,“ sdělil Jinoch, podle něhož neměla Jihlava mistra čím zaskočit. „Ale to neznamená, že je to nějaká obrovská kaňka na podzimu. Po tom špatném začátku je osmnáct bodů dobrých,“ shrnul.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - Sparta 0:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud