4. května 2015 • 15:40

Sparta hlásí VYPRODÁNO! Lístky na ligový šlágr má už jen Plzeň

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v sobotu se jde do ostrého boje. Šlágr 27. kola první fotbalové ligy mezi Spartou a Plzní by měla sledovat vyprodaná Generali Arena na Letné. Posledních 400 vstupenek má k dispozici pro své fanoušky plzeňský klub. Pražský celek dnes prodal poslední zbývající lístky na duel, který by měl výrazně napovědět v boji o titul.



Sparta za poslední rok vyprodala svůj stadion na ligové utkání jen při dubnovém derby se Slavií, jinak v této sezoně překročila hranici 10 tisíc jen v duelu s Ostravou. Tentokrát by však na klíčový zápas mělo dorazit 19 tisíc fandů.

"Poslední vstupenky zmizely během pondělního dopoledne a žádné další už do prodeje uvolněny nebudou," uvedla dnes Sparta na svém webu s tím, že k dispozici už má jen VIP vstupenky.

To Plzeň má do svého sektoru stále ještě volná místa. Ve fanshopu ve Štruncových sadech je zhruba 400 ze 1440 vstupenek, která dostala Plzeň na utkání k dispozici.

Prodej v klubovém obchodě Viktorie bude pokračovat do čtvrtka. Fanoušci budou mít možnost zajistit si vstupenky také během pátku a soboty na pokladně za severní tribunou. "Přímo v Praze již nebude prodej pokračovat," řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Sparta varuje před nakupováním vstupenek mimo oficiální kanály. "Může se jednat o falzifikáty, nebo již uplatněné vstupenky, jako tomu v několika případech bylo před derby se Slavií, kdy majitelé takto zakoupených vstupenek na stadion nemohli být vpuštěni," uvedl letenský klub.

Utkání začíná v sobotu v 19:15, PŘÍMÝ PŘENOS můžete sledovat na iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud