Richard Šíma
25. července 2015 • 21:32

Gól z rohu umím z Řecka, říká Kukec. Brankář: Srazily se mi myšlenky

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní kousek předvedl ostravský záložník Davor Kukec v utkání Baníku v Brně. Ve 33. minutě otevřel skóre přímo z rohu. Po utkání, které Ostravané nakonec 1:2 prohráli, poznamenal, že jeho kop nebyl náhodný. Naopak, chtěl prý trefit branku.



„Tohle jsem se naučil ještě v Řecku, kde jsem to trénoval,“ pravil Kukec, jenž do Baníku přišel před lety z Panionisu Atény. „Účelem je kopnout to tak, ať se míč točí přesně do branky,“ řekl ostravský hráč. Poněkud smutným hlasem, protože gól, jímž se Baník dostal do vedení, nakonec Slezanům nestačil ani na jeden bod.

TOP finty sezony: Podívejte se, jak školili Kukec, Konaté i Hušbauer
Video se připravuje ...

Když se ve 33. minutě postavil u rohového praporku k míči, zvedl na znamení dohodnutého signálu obě ruce. Jeho spoluhráči se natlačili těsně před branku. „Čekal jsem, že to zahraje na první tyč,“ líčil brněnský gólman Martin Doležal. 

Jenže Kukec balon zvedl, takže když se míč přiblížil k přední tyči brněnské branky, plachtil ještě vysoko a nikdo z hráčů na něj nemohl dosáhnout. Balon přeplachtil i Doležala a zahučel za něj těsně za tyč.

„Nějak se mi srazily myšlenky, už jsem na to pak nedoskočil a spadlo mi to tam. Byla to moje chyba, o tom není pochyb,“ řekl brněnský brankář, jenž svou slabší chvilku odčinil ve druhé půli, kdy skvěle zakročil proti tutovce ostravského Marka Šichora.

Brno - Ostrava: Šance Marka Šichora
Video se připravuje ...

Trik jako od Ronalda! Kukec z Baníku vyšachoval plzeňského Hořavu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud