iSport.cz
22. ledna 2016 • 04:50

Švýcaři zablokovali Zemana. Proč nevyšel přestup do Slavie?

Autor: iSport.cz, Jan Podroužek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve čtvrtek se místopředseda dozorčí rady Slavie Jaroslav Tvrdík přihlásil na Twitteru se vzkazem, že s Martinem Zemanem (26) už se nejedná. Pak to Sportu potvrdil i hráčův manažer Orhan Dumanjič. Záložník zůstává v kleci nad řekou Rhonou, protože Sion, jeho současný zaměstnavatel, ignoroval tři nabídky červenobílých.



Rychlá rekapitulace. Zeman byl se Slavií, konkrétně s jejím spolumajitelem Jiřím Šimáněm, předběžně domluvený na podmínkách smlouvy. Už v prosinci spolu seděli, tam nebyl problém.

Sama Slavia chtěla rychlého leváka tak, že dokonce na Sion poslala celkem tři nabídky. Ta první začínala na 150 tisících eur, necelých čtyřech milionech korun. A pak dvakrát přihodila, například o procenta z budoucího přestupu.

Jednání Sionu? Podle Zemanova manažera úlet. Nereagoval na první, na druhou, ani na třetí nabídku. „Mluvil jsem s majitelem klubu, ten řekl, že ho pustí, ale ať to projednám se sportovním ředitelem. Dal mi na něj číslo, volala mu i Slavia, jenže nic,“ říká Orhan Dumanjič.

Ještě v tomhle týdnu to díky příslibu majitele Sionu vypadalo nadějně. Ale věc dospěla do logického rozhodnutí vršovického klubu. Končíme. „Já se Slavii nedivím, že to pak vzdala. Dělala, co mohla. Bouchala do vrat, jenže se nikdo neozýval. Z její strany šlo o velmi korektní a profesionální přístup, za to jí chci poděkovat,“ dodává agent.

Další informace o Martinovi Zemanovi najdete v pátečním Sportu. Elektronickou verzi vydání včetně archivu novin čtěte ZDE »

Titulní strana pátečního deníku Sport. Titulní strana pátečního deníku Sport.Foto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

První prohra v přípravě, Slavia padla s Ústím nad Labem 0:2
Video se připravuje ...

Za posilou Slavie přijela slovenská reportérka. Co říká na českou ligu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud