22. května 2016 • 17:15

Teplice jednají s Bílkem! Nahradí exreprezentační kouč Vavrušku?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, Teplice řeší příchod nového trenéra a na seznamu mají Michala Bílka. Jednání byla zahájena a exreprezentační kouč návrat na Stínadla silně zvažuje, jak potvrdil deníku Sport. Přesněji řečeno, přemýšlí nad několika nabídkami z české ligy i zahraničí.



Některé zdroje už dokonce hovoří o tom, že Teplice jsou s Michalem Bílkem předběžně domluvené. A čeká se pouze na přílet klubového šéfa Pavla Šedlbauera, jenž pracuje v Belgii, aby dohodu v tomto týdnu posvětil a podepsal.

„S Teplicemi jsem jednal, to je pravda, ale zatím nic není hotové,“ upřesnil Bílek v telefonickém rozhovoru pro deník Sport. „Nabídek jsem dostal víc. Z české ligy i ze zahraničí. Teď o nich intenzivně přemýšlím.“

Jak zní stanovisko Teplic? „Otázku trenéra řešíme. Existuje několik variant, včetně té, že David Vavruška bude pokračovat,“ uvedl klubový mluvčí Martin Kovařík.

Vavruška je stále oficiálně trenérem „žlutomodrých“ a k rozvázání kontraktu platného ještě na dva roky zatím nedošlo. Nicméně skutečnost, že vedení Teplic řeší a vytipovává jeho možné nástupce, značí, že vše k výměně kouče směřuje.

Na teplickém seznamu je podle informací deníku Sport vícero adeptů za Vavrušku. Jsou to např. Luděk Klusáček (bez angažmá), Daniel Šmejkal (Sokolov) nebo právě Bílek, jehož bohatá hráčská kariéra v Teplicích skončila a zároveň zde odstartovala ta trenérská.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Teplice 6:0. Kanonáda nestačila, Sigma sestoupila
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud