2. srpna 2016 • 09:40

Rabušic podepsal na dva roky Jihlavě! Nastoupí už v neděli

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klaplo to! Jihlava dotáhla do úspěšného konce jednání s Michaelem Rabušicem, o kterých jako první informoval minulý týden isport.cz. Šestadvacetiletý útočník ukončil angažmá v italském Hellasu Verona a podepsal s Vysočinou dvouletý kontrakt. Nastoupí už v neděli ve druhém kole ePojišťovna.cz ligy Liberci!



Tuhle posilu klub vítá s otevřenou náručí. S útočníky má po zimním odchodu Murise Mešanoviče velký problém. Odchovanec Rabušic, trojnásobný český reprezentant, by ho mohl vyřešit. V české lize nastřílel už 34 branek.

„Michaelův přestup je výsledkem několikaměsíčního snažení zástupců našeho klubu a intenzivního vyjednávání s hráčem, jeho manažerem a italským klubem. Uskutečnit se mohl díky vstřícnosti Michaela a jeho manažera. Jsme velice rádi, že se jednání podařilo dotáhnout do konce a my můžeme zpět v Jihlavě přivítat jednoho z nejúspěšnějších odchovanců. Věříme, že nastartujeme spolupráci, která pomůže jak FC Vysočina, tak i Rabušicovi,“ uvedl Milan Bokša, sportovní manažer klubu.

Rabušic se do české ligy vrací poté, co v minulé sezoně hostoval v Liberci. Naskočil do sedmi utkání a jednou skóroval. Od roku 2014 se snažil prorazit v Itálii, ale ve Veroně pevné místo v sestavě nezískal a nevyšlo mu ani hostování v Crotone a v Perugii.

Plzeňský brankář Matúš Kozáčik během duelu v Jihlavě.
Plzeňský brankář Matúš Kozáčik během duelu v Jihlavě.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud