22. srpna 2016 • 15:09

Plzeň hlásí velké posily! Do kádru mistra míří Poznar a Zeman

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mizerný vstup do sezony, nevýrazná hra a nepřesvědčivé výsledky. Důvody, proč se vedení Viktorie Plzeň rozhodlo posílit mužstvo. A to ve velkém. Do kádru mistra podle informací iSport.cz míří záložník Martin Zeman ze Sionu a kapitán Zlína Tomáš Poznar. Oba by se měli ve středu zapojit do tréninku a měli by podepsat smlouvu na tři roky.



V Plzni zvažovali možné posílení kádru delší dobu, po postupu do play off Ligy mistrů přes Karabach a zisk 145 milionů korun k němu skutečně dochází. Novými hráči Viktorie se v nejbližších dnech stanou útočník Tomáš Poznar a křídelník Martin Zeman .

„Zájem o oba hráče je z více klubů, jednání pomalu finišují, protože se blíží konec přestupního termínu,“ řekl pro iSport.cz agent obou fotbalistů Pavel Zíka ze společnosti Global Sports.

Podle informací deníku Sport by měli oba s Plzní ve středu poprvé trénovat a v neděli budou připraveni nastoupit do utkání proti Slavii.

Zeman dosud nastupoval za švýcarský Sion, pevné místo v základní sestavě si ovšem nevybojoval. V této sezoně nastoupil do tří z pěti zápasů a připsal si dohromady dvě asistence. V kuloárech se hovoří o tom, že by za něj měla Viktoria zaplatit zhruba 200 tisíc eur (zhruba 5,4 milionu korun). Zeman už v minulosti na západě Čech působil, výrazněji se neprosadil i vinou zlomené nohy.

O možném příchodu Poznara do Plzně se hovořilo delší dobu, kapitán Zlína dlouhodobě vykazuje konstantní výkonnost. Naposledy v neděli přispěl jedním gólem k výhře Fastavu na hřišti Viktorie 2:0. O vytáhlého střelce jevil evidentní zájem Liberec, kluby už seděly u jednacího stolu. Když projevila zájem Plzeň, nabraly události rychlý spád. Podle informací z klubu by měl Zlín vyinkasovat osm milionů korun, na přestup pak do klubu míří David Štípek. „Dolaďuje se to,“ řekl pro iSport.cz Poznar.

Ten v minulé sezoně odehrál v tuzemské nejvyšší soutěži 28 zápasů, ve kterých nastřílel sedm branek a připojil čtyři nahrávky.

Plzeň - Zlín: Živulič utekl po levé straně, předložil míč Poznarovi - a Zlín vede
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Zlín 0:2. Mistr padl, hosté válí
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud