14. října 2016 • 15:28

Spartě se vrací dva hráči, devět je na marodce. Musíme vyhrávat, ví Dočkal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavní téma před zápasem Sparty s Jihlavou? Jednoznačně marodka. Ta totiž trápí oba týmy, v případě Pražanů je ale skutečně extrémní. Ve středečním pohárovém utkání postrádal trenér David Holoubek hned 11 zraněných hráčů. Dva z nich se mu každopádně vrací, Ondřej Zahustel a Daniel Holzer jsou připraveni.



David Holoubek už po výhře v Českých Budějovicích prozradil, že Holzer a Zahustel jsou návratu blízko. Podle předzápasového videa Letenských jsou skutečně oba připraveni a proti Jihlavě mohou hrát.

Jinak ale musí mít trenéři stále těžkou hlavu. Zranění totiž zůstávají Tomáš Rosický , Martin Frýdek, Aleš Čermák, Michal Sáček, Lukáš Vácha , Costa , Josef Šural a brankáři David Bičík s Markem Štěchem .

„Myslím, že o naší marodce toho už bylo řečeno hodně. Máme k dispozici mladé hráče a věříme, že nám proti Jihlavě pomohou,“ tvrdí jeden z Holoubkových asistentů Zdeněk Svoboda pro Sparta TV.

„Každé zranění je komplikace a když je to v takovém počtu, tak už je to samozřejmě hodně nekomfortní,“ přiznává záložník Letenských Bořek Dočkal . Opora zálohy ale dodává, že bez ohledu na marodku musí jeho tým vítězit.

„Dostali jsme se do pozice, kdy už si to nesmíme nechat více utéct. Vnímám to tak, že máme před sebou klíčové týdny celé sezony. Je potřeba to zvládnout za každou cenu. V následujících zápasech musíme bezpodmínečně vyhrávat,“ neschovává se Dočkal.

„Také trenér Bílek si stěžuje na marodku v Jihlavě, nejsme sami. Musíme se připravit tak, abychom zápas zvládli, to je náš úkol,“ ví také Svoboda.

Sparta přivítá Jihlavu v neděli od 15:00. Zápas budete moci sledovat v přímém přenosu na portálu iSport.cz.

Vácha byl z Ligy mistryň nadšený. Holky jsou lepší než my, aspoň ji hrály, řekl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud