1. prosince 2016 • 12:24

Hráčem měsíce je plzeňský Krmenčík, vyhrál i jeho trenér Pivarník

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepším hráčem první fotbalové ligy za měsíc listopad se stal plzeňský útočník Michael Krmenčík. Jeho kouč z mistrovské Viktorie Roman Pivarník zase vyhrál mezi trenéry. Anketu Ligové fotbalové asociace, ve které hlasují zástupci vybraných médií, ovládli oba poprvé.



Krmenčík zažívá nejlepší období dosavadní kariéry a na podzim se usadil v základní sestavě Západočechů. V listopadu ve třech ligových utkáních vstřelil gól a přidal dvě asistence, skóroval také při reprezentační premiéře v kvalifikaci MS s Norskem a ve skupině Evropské ligy na hřišti Astry Giurgiu.

"Ceny si vážím, je to takový bonus. Já se chci za Viktorku rvát v každém zápase, je to klub mého srdce a na hřišti nechávám všechno. Když vyhráváme a navíc dávám góly, je to prostě skvělé," řekl třiadvacetiletý Krmenčík.

Plzeň - Brno: Krmenčík má sebevědomí! Kličkou se zbavil Kojanskase a trefil tyč
Video se připravuje ...

Plzeň v listopadu porazila doma Jablonec (3:1) i Brno (2:0) a remizovala 0:0 v Mladé Boleslavi. Před závěrečným letošním zápasem nejvyšší soutěže s Bohemians 1905 si tak Viktoria zajistila titul půlmistra.

"Děkuji za hlasy. Cena patří celému našemu týmu. Kluci dobře pracují a neustále se posouváme dopředu. Víme, že jsme schopni hrát ještě lépe a jdeme za tím. Soutěž je teprve v půlce a nás čeká ještě jedno těžké kolo," uvedl devětačtyřicetiletý Pivarník před sobotním duelem s jeho bývalým klubem Bohemians.

Plzeň - Brno: Krmenčík si naskočil na Zemanův centr a Plzeň vede 1:0
Video se připravuje ...

Plzeň - Jablonec: Zase Krmenčík – vrátil balon před bránu Hejdovi a je to 3:0
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Plzeň: Takács i potřetí odzbrojil Krmenčíka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud