27. ledna 2017 • 11:20

Mustedanagič míří do Dukly. Někoho takového jsem viděl, prozradil Podaný

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty dnes brzy ráno odcestovali na druhé soustředění ve Španělsku. Do Valencie odletěly všechny opory, chyběl však talentovaný bosenský záložník Zinedin Mustedanagič, který odešel na hostování do Dukly Praha.



„Zájem o něj máme, je to zajímavý hráč. Vypadá to, že jsou všichni ve shodě, ale zatím to uzavřené není,“ řekl deníku Sport člen představenstva Dukly Günter Bittengel o Mustedanagičovi, který se ve středu upsal Spartě do roku 2020. Bosňanovo hostování potvrdil sparťanský web ještě téhož dne odpoledne.

"Máme na něj jen kladné reference. Spíše než o zkušenost se ale zatím budeme společně opírat o pracovitost, dravost a talent," uvedl na klubovém webu Dukly trenér Jaroslav Hynek. "Tady v Dukle je to pro něj další krok k dospělému fotbalu. Je jen na něm, jakou trpělivost, přehled, odvahu a zodpovědnost předvede, aby z toho byl pro všechny prospěch," dodal.

Sparta - Karviná: Mustedanagič z úhlu napálil tyč karvinské brány
Video se připravuje ...

Přesun bosenského mladíka „práskl“ na sociální síti i bývalý sparťan Jakub Podaný. „Myslím, že někoho takového jsem viděl dneska u nás na tréninku,“ smál se podaný na Twitteru u článku o tom, že Mustedanagič neodletěl do Španělska.

Tam sparťané odcestovali v pátek ráno, ve Valencii je čeká druhé herní soustředění. Ve sparťanské výpravě byl i sedmnáctiletý Christian Frýdek, stejně jako jeho starší bratr a český reprezentant Martin, který se koncem minulého roku podrobil dvěma operacím kolena.

V Praze naopak zůstal záložník Ondřej Zahustel , jenž má za sebou operaci kotníku. Po návratu z mistrovství Afriky se k týmu během soustředění připojí i obránce Costa .

Sparta bude ve Španělsku až do 8. února a ve Valencii odehraje zápasy se Sturmem Štýrský Hradec, Ferencvárosem a Zenitem Petrohrad. Letenský celek zatím v přípravě neprohrál, na bezbrankovou remízu s Freiburgem navázal výhrou 5:0 nad Ružomberokem, vítězstvím 4:0 nad Teplicemi a triumfem 5:1 nad druholigovým Ústím nad Labem.

Jméno po Zidanovi, má rád Zlatana. Za Spartu hraje nadaný Bosňan
Video se připravuje ...

Dorostenci na lavičce Sparty v zápase s Karvinou: (zleva) Zinedin Mustedanagič, Daniel Köstl, David Sumraj, Milan Kadlec, Václav Dudl a Christián Frýdek
Dorostenci na lavičce Sparty v zápase s Karvinou: (zleva) Zinedin Mustedanagič, Daniel Köstl, David Sumraj, Milan Kadlec, Václav Dudl a Christián Frýdek

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud