27. května 2017 • 21:01

Přepadení po titulu! Barák a spol. zlili Šilhavého, Bílek myslel na Gotta

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sotva začali trenér Slavie Jaroslav Šilhavý a kapitán Jiří Bílek odpovídat na mistrovské tiskové konferenci, hned byli utišeni. Do tiskového centra totiž vtrhla četa slavících hráčů. Svého kouče sedícího za mikrofonem zlili kádí s vodou. Záložník Antonín Barák nezůstal pozadu a přichystal si pro kouče velkou nádobu s pivem a celou ji na něj vyklopil. „To je ta zdravá kabina, o které jsem před chvílí mluvil,“ smál se Šilhavý.



„Máme super kabinu, je zdravá,“ vychvaloval si kouč novopečených mistrů na tiskové konferenci, když v tom se rozrazily dveře ze všech stran a slavící partička hráčů vtrhla dovnitř. „Tak jsme mistři, no a co,“ zpívali slávisté a napochodovali si to přímo za Šilhavým , který už tušil, co jej čeká.

Poté, co hráči od hlavy až k patě zlili svého kouče, spustili oslavné pokřiky a také vyvolávali jméno Šilhavého. Dostavila se i druhá skupina, která na tiskovou konferenci donesla mistrovský pohár.

Jen co rozdovádění hráči opustili prostory, mohlo se pokračovat. I když trochu netradičně vestoje. Stůl i židle byly promočené. „To by asi stačilo, ne?“ smál se Šilhavý, ale i nadále ochotně odpovídal na dotazy novinářů.

Šilhavý pod vodopádem! Hráči Slavie ho zlili na tiskové konferenci
Video se připravuje ...

Mistrovské oslavy se ze Strahova přesunuly do Žlutých lázní, kde zápas s Brnem sledovali fanoušci, kteří nesehnali vstupenky na strahovský stadion.

Jak bude večírek pokračovat? „Předpokládám, že nás tam bude čekat nějaké překvapení. Jak znám pana Tvrdíka , tak třeba přijede i Karel Gott ,“ rozesmál všechny novináře kapitán Jiří Bílek.

Sám však přiznal, že byl v posledních týdnech, kdy plnil roli náhradníka, velmi nervózní. „Když jste na hřišti, tak to tolik neprožíváte. Ale dnes? To bylo něco šíleného,“ kroutil hlavou a zavzpomínal i na časy, kdy nebylo Slavii zrovna do smíchu. „Nedávno jsem koukal na plakát ze sezony 2014/15 tuším a zůstali jsme tu jen tři hráči. Tehdy nám nechodily výplaty a bůhví co všechno ještě. Najednou se to změnilo, začalo se to tu zvedat a teď je to jako z pohádky,“ dodal.

Hušbauer: Se Spartou jsme neslavili titul na hřišti. Nebyl to pocit jako tady
Video se připravuje ...

Kapitán Slavie Bílek při oslavách: Plzeň? Doteď nevím, jak hráli
Video se připravuje ...

Slavia je mistr! Takhle na Strahově převzala pohár pro ligového šampiona
Video se připravuje ...

Slavia - Brno: Červenobílá euforie! Fanoušci vtrhli na hřiště, Šilhavý s Tvrdíkem pijí obří pivo
Video se připravuje ...

Slavia - Brno: Ngadeua vystřídal kapitán Bílek, fanoušci ho vyvolávají
Video se připravuje ...

Slavia - Brno: Fans Slavie se chystají na oslavu, už jsou na atletické dráze
Video se připravuje ...

Oslavit titul přišel také Leoš Mareš
Oslavit titul přišel také Leoš Mareš

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud