30. května 2017 • 14:36

Stoper Štetina míří do Sparty. Je to pro něj výzva, říká ředitel Dukly

Autor: pj, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před pár dny teprve skončila ligová sezona, ale fotbalová Sparta už posiluje na příští ročník. Po Vukadinu Vukadinovičovi, Eldaru Civičovi brzy oznámí jméno třetí letní posily. Podle informací iSport.cz by to měl být 25letý obránce Dukly Lukáš Štetina. K podpisu smlouvy by mělo dojít nejpozději do čtvrtka.



Získali posily na kraj zálohy, případně i obrany. Střed defenzivy si Letenští přáli vyztužit Jakubem Jugasem, ale hráč raději upřednostnil přestup do Slavie.

Sparta se tak musela ohlížet jinde a podle informací iSport.cz už adekvátní náhradu našla. Slovenský obránce, který dříve působil ve slovenské lize a část kariéry strávil v dresu ukrajinského Metalistu Charkov, brzy podepíše smlouvu na Letné.

Dukla - Brno: Brněnská obrana hoří, druhý gól Dukly vstřelil Štetina
Video se připravuje ...

„Lukáš odvedl v Dukle skvělou práci, ale dostal se na práh toho, že nejsme schopni rozvíjet jeho kariéru dál. Sparta je pro něj výzvou zlepšovat se a posunout se v profesionální kariéře. Je to skvělý kluk a přejeme mu všechno nejlepší,“ uvedl pro iSport.cz sportovní ředitel dejvického klubu Günter Bittengel.

Štetina tak v kádru Letenských doplní na pozici středního obránce Maria Holka , Ondřeje Mazucha, Costu , Michala Kadlece a Davida Hovorku.

Zájem o pětadvacetiletého stopera v minulých týdnech projevila také Slavia, hráč se však rozhodl pro variantu se Spartou.

Slavia - Dukla: Penaltový zákrok na Van Burena, Barák proměnil suverénně
Video se připravuje ...

Rekordní Souboj plejerů! Štetina má v noze dělo, Mašek je nejrychlejší
Video se připravuje ...

Penaltový souboj Micka van Burena ze Slavie a stopera Dukly Lukáše Štetiny
Penaltový souboj Micka van Burena ze Slavie a stopera Dukly Lukáše Štetiny

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud