12. července 2017 • 13:22

Hráč za půl milionu stojí 40 milionů! Liberec pustí Graiciara do Fiorentiny

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V lednu Liberec Martina Graiciara vykoupil z Plzně, po sedmi měsících účastníka mistrovství Evropy do 19 let prodává do Fiorentiny. „Fialky“ podle informací iSport.cz zaplatí za osmnáctiletý talent zhruba 40 milionů korun, přičemž Severočeši za něj před sedmi měsíci vynaložili přibližně půl milionu korun. 



„Mohu potvrdit, že jsme s Fiorentinou v tuto chvíli dohodnutí na podmínkách transferu Martina Graiciara do Fiorentiny,“ potvrdil iSport.cz sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

Talentovaný útočník, který dnes večer bude bojovat s reprezentací do 19 let o finále na mistrovství Evropy proti Anglii, by měl ještě rok zůstat U Nisy. Přestup ještě není definitivně uzavřený, Graiciar ještě musí projít zdravotní prohlídkou.

„Mohl jít i do akademie Arsenalu, ale rozhodli jsme ho ještě nechat zrát v české lize. Přechod do Serie A je správný krok vzhledem k adaptaci, protože tamější fotbal českým hráčům sedí. Schick nebo Jankto tam udělali dobrou reklamu,“ řekl Pavel Paska, majitel agentury ISM, která hráče zastupuje.

Graiciar dosud odehrál za Liberec jen šest ligových zápasů, gól si nepřipsal.

Liberec - Bohemians: Graiciar udělal nádhernou otočku a odcentroval, Voltr pak zvýšil na 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud