13. července 2017 • 18:02

Plzeň řeší vlnu zranění. Z Bohemians přichází obránce Havel

Autor: iSport.cz, kub, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Plzni reagují na vlnu zranění, která je postihla na soustředění v Rakousku. Do západočeského klubu přestoupil obránce Milan Havel z Bohemians. Na začátku sezony nemohou počítat kvůli svalovým zraněním s obránci Davidem Limberským a Romanem Hubníkem.



Bylo jasné, že po Havlovi bude poptávka. Už před měsícem se hovořilo o zájmu Young Boys Bern, z něho nakonec sešlo. Nyní se ozvala Plzeň. Potenciál mladého zadáka se projevila také na přestupové částce, která by se měla podle informací iSport.cz vyšplhat přes 20 milionů korun.

V Plzni museli začít jednat poté, co se zranil David Limberský . Není totiž jisté, kdy bude připravený opět naskočit do zápasů. Vrbův tým přitom vstoupí do kvalifikace Ligy mistrů už za necelé dva týdny. „Vyšetření odhalila vážná svalová poranění, která si vyžádají delší čas na léčení," řekl generální manažer Plzně Adolf Šádek k zranění, které si přivodil také Hubník .

Na jeho levé straně by nyní místo Limberského mohl operovat právě Havel. Ten na sebe upozornil nejen výkony v zelenobílém dresu, zaskvěl se krásným gólem téměř z půlky hřiště do sítě Brna. Patřil i do základní sestavy na nedávném EURO do 21 let.

Bohemians - Brno: Neskutečný gól! Havel se trefil z půlky a Bohemians vedou 3:0
Video se připravuje ...

VÝZVA: Zopakoval Havel z Bohemky gól z půlky? Podívejte se, jak to zkusil na tréninku
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud