31. srpna 2017 • 10:23

Bičík zůstává ve Spartě! S rolí trojky jsem spokojený nebyl, uznal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Sparty budou jistě spokojeni. Letenský klub dnes na svém webu potvrdil, že brankář David Bičík zůstává hráčem Sparty a minimálně ve zbytku podzimu vytvoří dvojici s Martinem Dúbravkou. „Měl jsem několik nabídek z ligy, ale po Koubasově odchodu mě trenér i pan Kotalík ujistili, že se mnou počítají,“ řekl pro klubový web zkušený brankář.



Sparta se tak bude spoléhat na letní posilu Martina Dúbravku a zkušeného Davida Bičíka , který plnil v úvodu sezony pouze roli trojky. „Nebyl jsem spokojený. Kluky jsem se snažil maximálně podporovat, ale osobně mě má pozice neuspokojovala,“ uvedl na webu Sparty 36letý brankář.

O setrvání oblíbeného brankáře, jehož jméno během zápasů vyvolávali i fanoušci, rozhodl odchod Tomáše Koubka do Rennes (více čtěte ZDE).

FOTBALOVÉ PŘESTUPY SLEDUJTE ZDE


„Podpora fanoušků mě velmi těší, ale myslím, že to nebylo úplně fér vůči ostatním brankářům. Všichni tady máme stejný cíl. Tak, jak jsem podporoval Koubase, teď budu dál podporovat Martina.“

Nejzkušenější ze sparťanských brankářů věří, že pomůže týmu k lepším výsledkům a také zahraničním posilám, které se v úvodu sezony hledají.

Karviná - Sparta: Bičíkův bleskurychlý skok – vyrazil Kalabiškovu dělovku
Video se připravuje ...

„Jsem rád, že z pozice dvojky mám možnost ovlivnit chod týmu víc, než jako trojka na tribuně. Teď můžu být v kabině. Věřím, že jako odchovanec mám ve svém věku dostatek zkušeností, které můžu předávat mladším, nebo i zahraničním spoluhráčům.“

Generální ředitel Sparty Adam Kotalík pak uvedl, že klub nehodlá přivést žádného dalšího brankáře. "O příchodu žádného dalšího brankáře nejednáme," ujistil.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud