21. dubna 2018 • 18:53

To se jen tak nevidí! Zlámal zlomil tyč, v Boleslavi museli měnit bránu

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kuriózní moment, který fanoušci neuvidí jen tak ani ve světě, se včera odehrál v Mladé Boleslavi. V 26. minutě letěl za záda zlínského brankáře Zdeňka Zlámala dlouhý míč, když ho vyrážel na roh, narazil do tyče a přelomil ji. „Je to slon,“ glosoval to zlínský kouč Vlastimil Petržela. 



„Myslím, že jsem vám udělal titulek – Zlámal zlámal branku. Vzdal jsem asi trochu hold svému jménu,“ začal rozverně popisovat celou situaci „hříšník“ z tábora hostí. „Nikdo mi neřval, jestli to letí vedle, tak jsem tam dal ruku a trošku jsem narazil do brány. Pak jsem se připravoval na roh, podíval jsem se na bránu a byla zlomená. Teď se mě možná budou všichni bát, že jsem ze železa. To si samozřejmě dělám srandu,“ vyprávěl Zlámal.

Člověk by si řekl, že musí být cítit, když svým tělem zlomí fotbalovou tyč. „Mě to ale vůbec nebolelo. Někdy když člověk narazí do tyčky třeba hlavou, bolí to víc,“ hlásil zlínský brankář.

Z obyčejné brány se tak nyní stal velice zajímavý artikl. „Nechám si ji poslat a dám si ji doma na zahradu jako památku,“ plánoval Zlámal. A když by po něm boleslavský klub chtěl bránu zaplatit, nebránil by se. „To bych udělal rád, je to krásný suvenýr,“ usmíval se a ještě zapřemítal nad jednou možností, jak bránu využít. „Neměla žádnou hodnotu, teď ji trošku bude mít. Dáme to do dražby a výtěžek na nějaké dobročinné účely,“ prohlásil Zlámal.

Nová brána byla přenosná, tréninková, opticky se zdála menší, než by měla být. „Mně také připadalo, že byla menší. Bavil jsem se s rozhodčím, ale on mi říkal, že ne, že rozměry jsou správné. Naštěstí se pokračovalo,“ konstatoval zlínský gólman.

A ve druhé půli se do vyměněné brány trefil útočník hostí Vukadin Vukadinovič a vystřelil Fastavu cenné tři body. „O poločase jsem mu říkal, že do ní dá gól. Nejdřív dal tyčku, pak i ten gól,“ culil se Zlámal, který přitahuje zajímavé momenty, například dal už gól hlavou ze hry.

 

Mladá Boleslav - Zlín: Zlámal likvidoval nevyzpytatelnou střelu Mareše a zlomil tyč brány!
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Zlín: Hra bude pokračovat! Nová brána stojí na svém místě
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud