19. května 2018 • 21:59

Plzeň slavila na tanku! Šádek velel s klackem a poslal vzkaz do Prahy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pátý mistrovský titul během osmi sezon. Plzeňští fotbalisté si patřičně vychutnávali svůj další ohromný úspěch, který dotáhli sobotní výhrou 2:1 nad Teplicemi. Na plzeňské náměstí, tradiční centrum oslav, přijelo mužstvo před fanoušky na dvou tancích, které symbolizovaly poraženou Slavii a Spartu. Všemu velel generální manažer klubu Adolf Šádek. Se svým pověstným klacíkem přišel i na pódium. „Jděte do…,“ prohlásil v mistrovské euforii směrem ke svým konkurentům.



Po dekoraci a předání poháru na stadionu se mužstvo přesunulo za fanoušky na náměstí Republiky. Viktoriáni, oblečení do mistrovských triček s číslem pět symbolizující počet titulů, přijeli do centra oslav stylově. Na dvou tancích, které představují jeden z hlavních motivů tohoto ročníku.

„Jdu s klackem proti dvěma tankům,“ prohlásil před sezonou plzeňský generální manažer Adolf Šádek v narážce na mohutné posilování Slavie i Sparty. Na konci ročníku se ale může smát on se svou zkušenou partou.

Plzeň dorazila slavit na „tanku“. Kde jsou ty m***y pražský, řval Šádek
Video se připravuje ...

Euforické pocity z toho, že zdolal své finančně silnější pražské konkurenty, dával patřičně najevo. „Ať jdou do hajzlu. Plzeň je hlavní město České republiky fotbalu, tak to je a tak to bude!“ řekl do mikrofonu směrem ke svým největším rivalům.

Oslavy se jinak nesly v obvyklém plzeňském módu. Roman Hubník a další hráči rozezpívávali své příznivce, dlouze z pódia děkoval i ve městě velice oblíbený a úspěšný trenér Pavel Vrba . „Právě kvůli vám jsem se vrátil,“ klaněl se lidem, kteří se přišli s hráči podělit o radost.

Popíjelo se pivo i šampaňské, kterým hráči zkropili své přítomné šéfy Šádka a majitele klubu Tomáše Paclíka. Oslavy zakončil velký ohňostroj, doplněný průtrží mračen a velkou bouřkou. „To nám prší štěstí,“ vzkazoval fanouškům kapitán Roman Hubník.

Plzeňští hráči pak naskákali do přistaveného klubového autobusu a vydali se na další část oslav. Noc na neděli v tu chvíli ještě zdaleka nekončila…

Tanečky, šampaňské a spousta piva. Plzeň je hlavní město fotbalu, slavila Viktoria
Video se připravuje ...

Triumfální jízda na obrněném transportéru dovezla plzeňské fotbalisty na náměstí, kde probíhaly veřejné oslavy titulu
Triumfální jízda na obrněném transportéru dovezla plzeňské fotbalisty na náměstí, kde probíhaly veřejné oslavy titulu

Vrba: Vyhráli jsme zaslouženě, Nohavica si na nás vsadil už v srpnu
Video se připravuje ...

Plzeň je mistr ligy! Titul pro Čišovského, euforie na trávníku, Šádek úplně durch
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud