25. května 2018 • 10:24

Zbrojovka reaguje na sestup. Připojí se k Pivarníkovi Požár ze Sparty?

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V brněnské Zbrojovce po nepovedené sezoně chystají změny. Po sestupu do FNL vedení klubu zřídí funkci sportovního ředitele, která doteď byla pro majitele klubu Václava Bartoňka zbytečná. Kdo ji obsadí? Podle důvěryhodného zdroje Sportu by tím „vyvoleným“ měl být Tomáš Požár (42), dosud působící ve Spartě!



Rodák z Havlíčkova Brodu po sesazení z vrcholných postů na Letné hledá zásadnější uplatnění, včera už jednal v Brně. Do funkce ho doporučil trenér Roman Pivarník, který své setrvání na lavičce údajně podmínil angažováním experta do vedení klubu.

S Požárem je kamarád, znají se mimo jiné z Bohemians. Pokud dojde na dohodu s ním, je pravděpodobné, že u týmu zůstane i Pivarník. Ten má však i nabídku z nejvyšší soutěže, kterou zvažuje. Brno mu je však prý ochotno plnit smlouvu ve stejné výši, jakou měl v první lize.

Brno je před sobotním posledníjm kolem už jistým sestupujícím, sezonu završí zápasem na půdě Baníku Ostrava. Parta okolo Milana Baroše, u kterého může jít o poslední zápas bohaté kariéry, stále nemá jistou záchranu v první lize.

Požár v týdnu jednal i s Libercem, ve hře stále zůstává varianta, že zůstane ve Spartě. 

CELÝ SESTŘIH: Brno - Jihlava 0:0. Remíza nestačila, Zbrojovka sestupuje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud