26. května 2018 • 23:24

Řádění fanoušků Brna: Hozená kadibudka zranila fanouška, opilé dítě v nemocnici

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během prvoligového fotbalového zápasu mezi Baníkem Ostrava a Brnem byl dnes zraněn pětatřicetiletý fanoušek Brna, kterého v sektoru hostů zasáhla mobilní toaleta vržena dalšími příznivci hostujícího týmu. Toaleta muže přimáčkla ke kovovému oplocení. Byl převezen do nemocnice, doba jeho léčení zatím nebyla určena. ČTK to sdělila policejní mluvčí Gabriela Holčáková.



Policisté případ vyšetřují jako výtržnictví a pokus o ublížení na zdraví. Zjišťují i okolnosti dalších činů, které se odehrávaly v sektoru hostů. Příznivci Brna tam poškozovali sedačky a jejich části házeli na stadion. "V průběhu utkání byly pořízeny obrazové záznamy protiprávního jednání, které budou policisté dále analyzovat a zjišťovat totožnost osob, jež se dopouštěly protiprávního jednání," uvedla Holčáková.

CELÝ SESTŘIH: Baník Ostrava - Brno 2:0. Domácí výhrou potvrdili záchranu
Video se připravuje ...

Policie také zjišťuje, kdo poskytl alkohol třináctiletému chlapci, který se opil natolik, že musel být ze stadionu převezen do nemocnice. Vzhledem k jeho stavu se ani nedalo dechovou zkouškou zjistit, kolik alkoholu v krvi měl. "Věc bude pravděpodobně prověřována pro trestný čin podání alkoholu dítěti," uvedla policejní mluvčí.

V souvislosti s fotbalem v Ostravě už letos řešili policisté události z dubnového zápasu Baníku s pražskou Spartou. Příznivci pražského týmu také ničili sedačky. Několik z nich policie zadržela a později obvinila z výtržnictví a násilí proti úřední osobě.

Baník - Brno: Procházka centrem našel na zadní tyči Diopa, který posílá domácí do vedení 1:0!
Video se připravuje ...

Baník - Brno: Fillo mohl poslat domácí do vedení, neproměnil však pokutový kop
Video se připravuje ...

Baník - Brno: Pavlík nedokázal odklidit míč a Hlinka posílá domácí do vedení 2:0!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud