23. června 2018 • 15:40

Sparta - Trenčín 4:2. Letenští zvládli odvetu, v prvním zápase pálil Tetteh

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty zahájili letní přípravu na novou sezonu dvoujzápasem s Trenčínem. V první utkání prožily premiéru v rudém dresu obě hlavní posily brankář Milan Heča a útočník Benjamin Tetteh, který se hned blýskl gólem a nastřelenou tyčí. Zápas od 14:00 pak Sparta vyhrála 4:2, mezi střelce se zapsal i Mihailo Ristič



Do druhého zápasu nastoupila Sparta s jinou sestavou. Už v prvním utkání musel na stoperu nastoupit obvyklý bek Čivič, tentokrát kvůli přetrvávajícím potížím Štetiny hrál na stoperu záložník Kulhánek. V útoku dostal šanci navrátilec z hostování Pulkrab vedle Šurala.

Sparta opět byla lepší v kombinaci, ale Šural svou šanci nevyužil, Stanciův gól neplatil pro ofsajd a další Šuralovu příležitost skvěle chytil trenčínský brankář Chovan. Až v úvodu druhé půle Vatajelu uvolnil Ben Chaima, který obešel gólmana a zamířil do prázdné branky.

Po hodině hry přišla chyba vrozehrávce Trenčína a střelou z dálky po zemi se prosadil sparťanský záložník Ristič. Pak ale Paur využil dvě standardní situace a během tří minut bylo vyrovnáno.

Trenčín však opět chyboval, tentokráte při vhazování autu, Ristič prostrčil míč na Stanciua a rumunský reprezentant dloubáčkem zařídil výhru. Tu ještě potvrdil Holzer po hezké kombinační akci.

SESTŘIH: Sparta - Trenčín 4:2. Výhru zařídil Stanciu, trefil se i Ristič
Video se připravuje ...

Heča při premiéře za Spartu udržel čisté konto jen deset minut, než ho střelou z hranice vápna pokořil Ubbink. Sparta ale jinak byla aktivnější a ve 22. minutě přišlo vyrovnání. Kanga kolmicí vysunul aktivního Tetteha, posila z Bohemians zachovala klid v koncovce a nájezd zakončila gólem.

Sparta měla další šance. Kayovu hlavičku vykopl z branky jeden z obránců, Vukadinovič po sólu obešel i brankáře, ale pak minul prázdnou bránu. Ve druhé půli Tetteh nevyužil tři další možnosti, mimo jiné trefil tyč.

V 77. minutě pak ale udeřil Trenčín, když se po závaru ve vápně střelou prosadil Čatakovič a zařídil výhru slovenského celku.

SESTŘIH: Sparta - Trenčín 1:2. Tetteh se poprvé parádně trefil
Video se připravuje ...

Tetteh o dojmech ze Sparty: Tým má svou sílu, pokud budeme tvrdě makat, můžeme toho hodně dosáhnout
Video se připravuje ...

Sportovní ředitel Ščasný - o stavu kádru Sparty, posilách i možných odchodech
Video se připravuje ...
Pražská Sparta zahájila letní přípravu, nechyběly posily Tetteh a Heča
Video se připravuje ...
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud