Michal Kvasnica
10. července 2018 • 11:29

Pikantní přestup? Baník jedná se Spartou o Holzerově návratu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před pár měsíci nemyslitelné, nyní velmi reálné! Podle informací iSport.cz usiluje Baník o Daniela Holzera, se kterým již nepočítá Sparta. Ostravský odchovanec si hledá angažmá a návratu domů by se nebránil, nyní tak záleží především na tom, zda se dohodnou kluby mezi sebou.



Dvaadvacetiletý levák, který je schopen hrát v záložní i obranné řadě, přestoupil na Letnou před dvěma roky za částku okolo deseti milionu korun, ale výrazně se neprosadil.

A právě odchod k největšímu rivalovi, navíc v době, kdy Baník čekala sezona ve druhé lize, někteří ostravští fanoušci Holzerovi dosud neodpustili.

I z tohoto důvodu nebylo jeho návratu dlouho nakloněno ani vedení slezského klubu v čele s majitelem Václavem Brabcem, který si na vztazích s fanoušky velmi zakládá.

Celá záležitost však podle informací iSport.cz v posledních dnech nabrala opačný směr. Možná i z toho důvodu, že se Baníku zatím nepodařilo přivést útočníka Tomáše Wágnera , který by vytvořil zkušenou trojici s Milanem Barošem a Damem Diopem.

Holzer by totiž vyztužil středovou řadu, díky čemuž by trenér Bohumil Páník mohl využívat rozestavení s jedním klasickým hroťákem (4-2-3-1).

Existuje však rovněž varianta, že Holzer opanuje „svou“ levou stranu, kde na beku v minulé sezoně nastupoval zkušený Jiří Fleišman a v záloze buď talentovaný Denis Granečný, nebo Brazilec Carlos De Azevedo .

Minulou sezonu strávil Holzer ve Zlíně, v jehož dresu si zahrál i základní skupinu Evropské ligy. V tuzemské soutěži loni odehrál 27 zápasů, dvakrát skóroval.

Ostravští kromě forvarda nadále hledají defenzivního záložníka, kde po odchodu Marka Hlinky nemají dostatečnou alternaci. Pokud nikoho neseženou, zalepí klíčový post Milanem Jiráskem, Martinem Šindelářem, případně Arťomem Mešaninovem.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud