Pavel Janega
12. července 2018 • 16:38

Teplice udržely Horu. Novou smlouvu upřednostnil před jinými nabídkami

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozitivní zpráva pro teplické fanoušky: Jakub Hora (27) bude i nadále oblékat žlutomodrý dres. Ofenzivní záložník, o kterého usilovalo několik klubů, prodloužil stávající smlouvu (původně platnou do léta 2019) až do konce června 2022.



„Jsme moc rádi, že se nám podařilo s předstihem dotáhnout prodloužení smlouvy s Jakubem Horou, patří ke klíčovým hráčům našeho týmu, proto to bylo jednou z našich priorit,“ řekl sportovní ředitel Jakub Dovalil pro klubový web.

Horu v minulém ročníku přibrzdilo zranění kolena, z kterého se plně zotavil v zimě a na jaře už znovu patřil k oporám a stabilním členům základní sestavy. Na konci ročníku se na něj začaly vyptávat různé kluby, zájem například veřejně přiznal Jablonec, ale neuspěly.

„Jsem moc rád, že jsme se s vedením klubu dohodli na pokračování a mohl jsem podepsat smlouvu na další čtyři roky. V Teplicích se mi líbí a jsem tu moc spokojený, takže jsem je upřednostnil před dalšími nabídkami,“ vysvětlil Hora.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud