Michal Kvasnica
Premium
21. listopadu 2018 • 15:45

Koho shání Baník? Útočníka za dobrou cenu, univerzála a pravého beka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během poloviny této sezony nasbírali fotbalisté Baníku téměř tolik bodů (27), co za celý uplynulý ročník (31). V tabulce drží páté místo, což Ostravští berou všemi deseti. Přesto vedení klubu s ohledem na těžké jaro vyhlíží posily. Priorita Slezanů je jasná: sehnat hráče, kteří umějí střílet góly. Hodil by se i pravý bek. „Cílem je kvalita, ne kvantita,“ říká sportovní ředitel Baníku Marek Jankulovski pro klubový web. O jakých konkrétních jménech se v Ostravě mluví? Víc se dozvíte v placené části článku.



Síla ostravského kádru? Určitě ne tak slabá, aby hrál do posledního kola o záchranu jako v minulé sezoně. Co se FORTUNA:LIGY týče, rozhodně nadprůměr. Zejména nepovedená slezská derby však odhalila jeho slabiny, na kterých chce Baník v zimě zapracovat.

Podle informací deníku Sport se vedení snaží posílit tři pozice: útok, střed zálohy a pravý kraj obrany. Záměrem klubu je, aby noví hráči zapadli do sestavy podobně jako trojice z léta – Patrizio Stronati, Adam Jánoš, Daniel Holzer . „Všechno jsou to navíc velice mladí kluci. Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat,“ popisuje Marek Jankulovski pro oficiální stránky klubu.

Nejpalčivější místo? Hrot. Na začátku šlo vše hladce, ale čas ukázal, že extrémní závislost na 37letém Milanu Barošovi není ideální ani perspektivní variantou. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud