20. prosince 2018 • 11:35

Pokorný míří ze Slavie do Bohemians. Má být pilířem, říká Tvrdík

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 získají pro jarní část sezony posilu do defenzivy. Do Ďolíčku zamíří na hostování z nedaleké Slavie stoper Lukáš Pokorný. Informoval o tom předseda představenstva červenobílých Jaroslav Tvrdík.



"Už nejsem v situaci, že bych oznamoval něco, co by bylo neveřejného. Jestliže jsme byli popřát našemu sousedovi z Vršovic hezký nový rok, tak jedna z věcí, na které jsme se dohodli, byla, že tam půjde hostovat Lukáš Pokorný," řekl Tvrdík v rozhovoru pro slavistickenoviny.cz.

"On se potřebuje objektivně rozehrát, v klubu tu šanci nedostává. A jít na hostování do klubu, který nám slibuje a garantuje, že bude pilířovým hráčem, bude tam hrát a dokáže teoreticky znovu předvést, proč jsme ho koupili, je pro nás příjemná situace," dodal slávistický předseda představenstva.

Pokorný přišel do Slavie v lednu z francouzského Montpellier. Pětadvacetiletý stoper ale zasáhl v červenobílém dresu jen do tří zápasů minulé ligové sezony a do dvou duelů podzimní části nejvyšší soutěže. Hráč s jedním startem za reprezentaci v posledních měsících laboroval se zraněním a od srpna za A-tým Slavie nehrál.

TOP podzimní góly SLAVIE: Stochovy úžasné střely, král Hušbauer
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud