Michal Kvasnica
Premium
23. února 2019 • 12:30

Krok za oponu Baníku: Jak se trénuje na Spartu? Páník rozebral Dočkala

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je krátce po čtvrtečním poledni, trenér Bohumil Páník se prochází po vítkovickém stadionu. V ruce drží tlustou složku papírů s logem InStat, vlastnoručně vyrobený nápis Sparta červeným fixem nelze přehlédnout. „Chystáme se pečlivě,“ směje se dobře naladěný kouč Baníku před nedělním šlágrem na Letné. Co ostravský kouč chystá na pražského rivala? Jak chce eliminovat navrátilce Bořka Dočkala? Krok za oponu ostravské přípravy najdete ve článku pro iSport Premium, včetně způsobů, čím by se oba rivalové mohli přetlačit.



Páník nemá důvod se mračit, jeho tým zvládl úvod jara, stabilizoval fungující sestavu a srdnatě se rve o poháry. Nedělní šlágr dostává po chudých ostravských letech ještě větší náboj, konkrétně bronzový. „Souboj o třetí místo? Je to jen současný stav, ale aspoň máte krásný titulek,“ mrkne Páník. „Ono to tak však opravdu je: kdo vyhraje, bude třetí. Když zremizujeme, může nás přeskočit Jablonec,“ propočítává.

Analýza tradičního rivala bude tentokrát velmi netradiční. Nejde tak ani o to, zda Sparta opět pozmění složení stoperské dvojice, jako spíš o tvorbu hry směrem dopředu. „Připravujeme se na obě varianty,“ vypálí Páník sám od sebe ještě dřív, než se ho stačíte zeptat, jak moc řeší možné nasazení Bořka Dočkala .

Právě blížící se návrat reprezentačního kapitána je velkým tématem. Logicky i pro stratéga, který je znám tím, že soupeře dovede detailně načíst. Proto Páník zrovna nese objemný šanon plný dat ze své kanceláře do hráčské kabiny.

„Podle rozestavení Sparty je nám jasné, kde případně bude Dočkal hrát. Těžko ho budou uklízet někam na bok, 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud