26. června 2019 • 12:15

Plzeň odjela na soustředění, v kádru chybí Pačinda, Petržela i Hájek

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do kádru plzeňských fotbalistů pro soustředění v Rakousku se nedostali záložníci Milan Petržela s Erikem Pačindou a obránce Tomáš Hájek. Úřadující vicemistr řeší jejich další budoucnost, jasno by mělo být do konce týdne. Viktoria o tom informovala na svém webu.



Šestatřicetiletý Petržela patří k symbolům úspěšné plzeňské éry posledních deseti let. S Viktorií získal čtyři z pěti ligových titulů a byl u všech tří účastí v základní skupině Ligy mistrů. Na západě Čech je od roku 2008, pouze v sezoně 2012/13 působil v Augsburgu. V Plzni má smlouvu do příštího roku, v uplynulé sezoně už však nepatřil do základní sestavy.

V zahajovací jedenáctce příliš nenastupoval ani Slovák Pačinda, který přišel do Plzně vloni v říjnu, ale za A-tým začal hrát až na jaře. V 11 ligových utkáních si připsal jeden gól. Stoper Hájek pak strávil uplynulé jaro na hostování v Mladé Boleslavi.

Kvůli rehabilitaci po operaci neodcestoval s Viktorií do Rakouska ani záložník Ubong Ekpai. Naopak k týmu se již připojili reprezentanti Matúš Kozáčik, Jakub Brabec, Patrik Hrošovský a Jan Kopic, kteří dosud měli dovolenou.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud