27. června 2019 • 11:45

Talent Sparty míří do Budějovic, ve hře hostování s opcí. Chtěl za parťáky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhá letní sága podle všeho spěje ke svému konci. Ofenzivní záložník Zinedin Mustedanagič, o kterého jevila zájem celá řada klubů, stráví novou sezonu s největší pravděpodobností na hostování v Českých Budějovicích. Talentovaný středopolař dostal od Sparty povolení, aby se s ligovým nováčkem týden připravoval. Během tohoto období by měly být dotaženy veškeré formální náležitosti.



Týden a pak se uvidí. Sparťanský záložník Zinedin Mustedanagič je na sedmidenním testu u ligového nováčka v Českých Budějovicích. Pokud skončí jednání o hostování úspěšně, 20letý Bosňan v Dynamu doplní další tři sparťany: Filipa Havelku, Daniela Marečka a Jiřího Kulhánka.

„O Zinedina mělo zájem několik klubů, respektovali jsme ovšem přání hráče, který vyjádřil přání působit v Dynamu. Nyní dolaďujeme podmínky ročního hostování s opcí,“ uvedl hráčův agent Orhan Dumanjič ze společnosti Orhan Sport Management.

Zinedin Mustedanagič chytil na jaře formu, trefil se už ve dvou zápasech
Zinedin Mustedanagič chytil na jaře formu, trefil se už ve dvou zápasech

O Mustedanagiče, jenž v uplynulé sezoně zazářil ve slovenském Ružomberoku, projevily zájem i Sigma a Bohemians. Dvacetiletý rodák z Bosny a Hercegoviny však upřednostnil jihočeský klub i z toho důvodu, že v něm figuruje hned několik bývalých parťáků ze strahovské akademie.

Mladý fotbalista v minulé sezoně odehrál 27 zápasů, ve kterých vstřelil sedm branek a připojil šest asistencí. Po skončení klubového ročníku si ještě plnil reprezentační povinnosti v bosenské jednadvacítce.

Bohemians - Sparta: Odražený míč tvrdě napálil Mustedanagič, ale přestřelil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud