7. října 2019 • 15:18

„Tendenční rozhodčí.“ Klokani zuří a Ginzela už nechtějí na svých zápasech

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům ani vedení Bohemians Praha 1905 se ve 12. kole FORTUNA:LIGY nelíbil výkon rozhodčích v čele s hlavním Ondřejem Ginzelem. Klokani podle vyjádření na webu napočítali více než deset nesprávně vyhodnocených situací a rozhodčího z Budějovic už na svých zápasech nechtějí.



„Fotbalový klub Bohemians Praha 1905, a.s. dnes podal oficiální cestou protest proti výkonu hlavního rozhodčího Ondřeje Ginzela ve včerejším utkání FORTUNA:LIGY na hřišti Českých Budějovic. Po opakovaném zhlédnutí záznamu zápasu jsme se utvrdili v názoru, že hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel utkání řídil tendenčně v neprospěch Bohemians,“ píše vršovický klub na svém webu.

Klokani podle svého vyjádření napočítali „více než deset situací“, které byly posouzeny v jejich neprospěch. Nejvíc jim ale vadí ta z úvodu druhého poločasu, kdy stoper Hůlka skončil na zemi po souboji se Schranzem, který pak zvýšil na 2:0.

Utkání 12. kola FORTUNA:LIGY skončilo 3:2 pro Dynamo. Ačkoli byli hosté z Prahy většinu druhého poločasu v tlaku, jenže se jim nepodařilo vyrovnat. Když po Schranzově gólu snížil Bartek, chyboval kapitán Jindřišek a Jihočeši opět odskočili. Po Radově snížení měl sice jasnou šanci ještě Podaný, ale neproměnil ji.

Rozhodčí Ondřej Ginzel řídil zápas Bohemians za poslední čtyři roky poprvé, v letošní sezoně byl delegován k pěti zápasům. Čtyři řídil jako hlavní, v jednom figuroval jako asistent VAR (Šlo o zápas Sparty v Liberci, kde posuzoval třeba střet Matěje Hanouska s Tomášem Malinským). Klub z Vršovic požádal komisi rozhodčích, aby Ginzela z příštích zápasů zelenobílých vynechala.

SESTŘIH: České Budějovice - Bohemians 3:2. Drama po přestávce, Dynamo už není poslední
Video se připravuje ...

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud