Jan Vacek
Premium
14. dubna 2020 • 05:00

Kanga a konec ve Spartě!? Hlásí se bohatí zájemci i tým, kterému dal gól

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

V létě mu ve Spartě vyprší kontrakt. Nový s vysokou pravděpodobností Guélor Kanga už nepodepíše. Do hry tak vstupuje otázka, kam povedou další fotbalové kroky jedné z největších hvězd FORTUNA:LIGY. Podle informací portálu iSport.cz nemá gabonský reprezentant o zájemce nouzi. S konkrétní nabídkou přispěchal klub, proti kterému si Kanga tuto sezonu už zahrál, zájem hlásí i bohaté kluby z arabského světa. Vyzkoušejte nové diskuze na iSport.cz. Více ZDE>>>



Ve dvou posledních utkáních Sparty před nucenou přestávkou v důsledku koronavirové pandemie zůstal jen mezi náhradníky. Guélor Kanga nezasáhl do pohárového utkání s Baníkem (5:0) ani do pražského derby v Edenu (1:1). Letenští v obou těžkých testech obstáli, signál směrem do budoucna je to poměrně jasný.

Na Spartě se už se službami hvězdného záložníka příliš nepočítá. Server iSport.cz ostatně už během podzimu informoval o tom, že k pokračování tohoto vztahu s největší pravděpodobností nedojde. „Otevřené jsou všechny možnosti, s Guélorem se pravidelně bavíme,“ oznámil v zimě sportovní ředitel Pražanů Tomáš Rosický.

Kanga a konec ve Spartě? Velmi pravděpodobné, o zájemce nemá nouzi, říká Jan Vacek
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Z tábora Sparty i Kangy ovšem do světa míří defakto stejné signály: o prodloužení spolupráce nemáme zájem. Gabonec se tak v létě téměř jistě stane volným hráčem, k dispozici bude zcela zdarma. To je samozřejmě vábnička pro celou řadu zájemců.

Už delší dobu se spekuluje o možném zájmu

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud