19. května 2020 • 15:20

Šmicer o restartu ligy: Každý zraněný hráč bude chybět. Plzeň bude kousat

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rád, že se kluby pokusí ligu dohrát, lituje ale neúčasti fanoušků. "Hráče lituju, z toho bych byl nešťastný. Bez diváků se smazává i výhoda domácího prostředí, tak se můžeme dočkat i některých překvapivých výsledků," říká o restartu FORTUNA:LIGY Vladimír Šmicer, který v úterý večer bude hostem studia Ligy mistrů Exclusive na O2 TV Sport.



FORTUNA:LIGA by se po dlouhé pauze zase měla rozjet sobotní dohrávkou mezi Teplicemi a Libercem, od příštího úterý se pak pokračuje 26. kolem. „Jsem rád, že se kluby dohodly, že sezonu zkusí dohrát. Ideální řešení asi neexistuje, ale jestli jsou aspoň nějaké podmínky, aby se mohlo hrát, jsem rád, že to tak bude,“ řekl ve studiu O2 TV Sport Vladimír Šmicer .

Není ovšem rád, že fotbalistům bude na hřišti chybět hlasitá fanouškovská kulisa. „V tomhle ohledu hráče lituju, sám bych z toho byl nešťastný. Já jsem miloval, když jsem udělal kličku a někdo mi zatleskal, nebo jsem dal gól a potěšil diváky,“ řekl bývalý hráč Slavie, Liverpoolu či Bordeaux. „Víc než pro sebe hrajete pro fanoušky. Bez diváků se smazává i výhoda domácího prostředí, tak se můžeme dočkat i některých překvapivých výsledků,“ dodal.

Šmicerova milovaná Slavia se bude muset obejít bez jednoho z útočných es, kvůli zlomené noze se na hřiště jen tak nepodívá Peter Olayinka. „Je to velká komplikace, program bude nahuštěný a každý zraněný hráč bude chybět. Olayinka patří k hráčům základní sestavy, pro Slavii to je oslabení,“ upozorňuje Šmicer.

A varuje „sešívané“ i před nájezdníky z druhého místa. „Jestli oba týmy budou pokračovat ve stejné výkonnosti, tak Plzeň bude určitě ještě kousat,“ upozorňuje na formu Viktorie, která pod Adrianem Guľou ještě neztratila ani bod.

V úterý od 21.00 hodin nabídne stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal další díl Ligy mistrů Exclusive. Tentokrát se diváci mohou těšit na legendární duel AC Milán - Liverpool FC, finále UEFA Champions League ze sezony 2006/2007. Součástí doprovodného programu bude i studio moderátora Petra Svěceného, jako host dorazí Vladimír Šmicer.

Jak zařídil Šmicerův trenér odchod do Slavie? A čím se vypracoval ve hvězdu?
Video se připravuje ...

NOVÁ GENERACE (1. díl): Jak vychovali tým pro EURO 2004? A proč zlatá éra skončila?
Video se připravuje ...

iSport podcast: Jak vznikala Nová generace? Vychovává Česko fotbalisty dobře?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud