10. srpna 2020 • 08:01

Bielsa chce Stancia, Leeds nabízí 200 milionů. Tvrdík reaguje: Hezká starost

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
28
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

O slávisty je po úspěšné sezoně obrovský zájem v Evropě, především v Anglii. V hledáčku zahraničních klubů jsou Lukáš Masopust, Vladimír Coufal, Jan Bořil a teď i Nicolae Stanciu. Navrátilci do Premier League z Leedsu za něj mají nabízet 7 milionů liber. To znamená, že by rumunský záložník mohl odejít z české ligy za cca 200 milionů korun, už podruhé.



Marcelo Bielsa dotáhl Leeds po 16 letech zpět do Premier League a ví, že potřebuje posílit. Na seznamu má podle Daily Mailu být čtyři až pět hráčů k podpisu a mezi nimi rumunský záložník pražské Slavie Nicolae Stanciu. Na stejnou pozici ale navrátilci mezi elitu stojí i o Conora Gallaghera z Chelsea.

„Peacocks“ podle serveru poslali na Slavii dotaz, zda by byl její klíčový záložník k dispozici na 7 milionů liber, v přepočtu asi 200 milionů korun. Za podobnou sumu už Rumun z Česka jednou odcházel, před rokem a půl do saúdského Al Ahlí.

Na zájem z Anglie už reagoval i šéf sešívaných Jaroslav Tvrdík. „Zájem týmu Premier League o hráče Slavie je oceněním skvělé práce celého klubu. Děkujeme. Svým způsobem je to i ‚hezká starost‘ pro vedení. Ale Liga mistrů je pro klub nyní větší výzva!“ napsal na Twitter. Je to odmítnutí nabídky, nebo jen součást vyjednávání?

Nicolae Stanciu může opět odejít z Prahy za 200 milionů
Nicolae Stanciu může opět odejít z Prahy za 200 milionů

Stanciu je aktuálně s týmem na soustředění v Rakousku, naposledy se předvedl výstavním volejem proti maďarským vicemistrům z Fehérváru. Není ale jediná sešívaná opora, o kterou je zájem na Ostrovech:

Tomáš Souček udělal slávistům tak dobré jméno, že West Ham velmi stojí o Lukáše Masopusta a Vladimíra Coufala. Na spekulace, že by Coufal měl stát 2-4 miliony liber (60 – 120 milionů korun), ale Tvrdík reagoval tak, že je to skvělý vtip. A následně s bekem podepsal novou dlouhodobou smlouvu. Stejně jako s kapitánem Janem Bořilem, který má nabídku z Řecka.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

 

Vstoupit do diskuse
28

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud