Michal Koštuřík
18. srpna 2020 • 14:19

Hostování už ne. Slavia prodá Sýkoru do Polska, čeká ho obří stadion

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teď už ne hostování. Dokonce ani v Liberci. Slavia podle důvěryhodných zdrojů isport.cz prodává záložníka Jana Sýkoru (26) do polského Lechu Poznaň! „V nejbližší době podepíše smlouvu na čtyři roky,“ uvedl člověk zainteresovaný v jednání. Spekuluje se o částce zhruba 18 milionů korun.



Plzeňský odchovanec, který v předchozích sezonách hostoval v Liberci a v Jablonci, se v přípravě do užší rotace mistra opět neprosadil a míří na první zahraniční štaci.

Nevybral si zle, Lech Pozňan bude od pátku obhajovat druhé místo, v minulém ročníku zaostal jen tři body za Legií Varšava. Vstupní duel proti Lubinu ještě nejspíš Sýkora nestihne, ovšem na další partii s Plockem (30. srpna) už by měl být kouči Dariuszi Žurawovi k dispozici.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Sedminásobný mistr Polska hraje své zápasy na luxusním stadionu pro 43 269 diváků a česká posila se může těšit i na evropské poháry. V prvním předkole Evropské ligy čeká Lech outsider z Lotyšska – tým Valmiera.

Desetinásobný český reprezentant odehrál v nejvyšší soutěži 137 utkání a vstřelil 19 branek. V minulé sezoně jich dal v Jablonci hned osm a patřil k oporám Radova mužstva. Další má střílet v polské lize. Odchod do zahraničí byl Sýkorovou prioritou. Dočká se.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud