Premium
13. května 2021 • 05:00

Sparta a Slavia v boji o Krmenčíka! Jednání běží, obě „S“ mají i zálohu

Vstoupit do diskuse
48
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavná „S“ si zase lezou do zelí, tentokrát se měla potkat na známém jménu – na Michaelu Krmenčíkovi. Kanonýr PAOK Soluň vzbuzuje zájem díky své produktivitě a taky tomu, že se nebrání opustit nejisté angažmá v belgických Bruggách, kterým patří. Jednání už mají být rozjetá se Spartou i Slavií.



Nedávno se ta zpráva objevila v souvislosti se Spartou. Michael Krmenčík jako bývalý svěřenec Pavla Vrby, šup za ním do Sparty, to se přímo nabízí. Jenže se vše může zašmodrchat, už dříve šly totiž taky řeči o tom, že by se jednou mohl objevit i v Edenu.

A jdou znovu. Útočník belgických Brugg, který momentálně hostuje v řeckém PAOK Soluň, se měl podle informací Sportu dostat na dva seznamy posil zároveň – na sparťanský i na slávistický. Babo raď, zapeklitá situace.

O zájmu Sparty informoval Sport už na konci dubna. A pořád platí, že pro Letenské je Krmenčík přestupovou prioritou, hráčem, který má ještě zlepšit ofenzivu. Proto se taky mezi hráčem a klubem všemožně jedná, velkou roli v tom samozřejmě hraje

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
48

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud