Premium
4. června 2021 • 04:55

Jak ukončit Plavšiče? Sparta má dilema, žádná varianta není ideální

Vstoupit do diskuse
21
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ligové kluby mají už několik dní odpracováno, ale jenom na trávě, teď začínají být aktivní na přestupovém trhu a představují první posily. Jen kolem Srdjana Plavšiče je ticho. Slavia mlčí, očekávaný příchod srbského křídelníka zatím oficiálně neoznámila. Na Letné je naopak v tomto směru poměrně živo. Sparta totiž řeší, jakým způsobem se s drobným fotbalistou nadobro rozejít. Možnosti má dvě, ideální ale není žádná z nich.



Poslední kolo uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY se odehrálo v sobotu 29. května. Všeobecně se předpokládalo, že krátce poté Slavia vystoupí a odpálí nejočekávanější letní transferovou bombu. Tedy příchod Srdjana Plavšiče jako volného hráče, kterému na Letné neprotáhli smlouvu. Zatím ale nic. Stane se to, jen o něco později.

Plavšič proto nadále zůstává oficiálně hráčem Sparty. Navzdory tomu, že klub v předstihu oznámil, že po sezoně v rudých barvách končí. Smluvně je ovšem Srb na Letné vázaný až do 30. června.

Právě tohle je podle informací deníku Sport v těchto dnech uvnitř rudého klubu silně rezonující téma. Vlastně spíš dilema. Pokud by se totiž měla zachovat litera kontraktu, musel by se Plavšič 15. června

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
21

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud