Jan Vacek
8. července 2021 • 10:38

Akce kulový blesk! Hložek zrelaxuje v Monaku, kdy se připojí ke Spartě?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
53
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

ZPRAVODAJSTVÍ Z RAKOUSKA | Sobotním vyřazením ve čtvrtfinále EURO 2020 uzavřel extrémně dlouhou sezonu, na vydatnou dovolenou ovšem může sparťanský talent Adam Hložek zapomenout. S přítelkyní si užije pár dní luxusu v Monaku, podle informací serveru iSport.cz se ale už v pátek bude hlásit Pavlu Vrbovi na herním soustředění v Rakousku. Klíčový dvojzápas s Rapidem Vídeň se totiž blíží a Letenští chtějí mít svou hvězdu v plné zbroji.



Za běžné situace by vyrazil někam za exotikou. Velmi pravděpodobně k moři. Tyhle kratochvíle si ovšem Adam Hložek nyní musí odepřít. Vzhledem k tomu, že se protlačil do nominace reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého na EURO 2020, sezona se mu vydatně protáhla.

Největší český talent poslední dekády jí vlastně zakončil až v sobotu, byť čtvrtfinálovou porážku 1:2 s Dánskem sledoval v Baku pouze na tribuně. Na šampionátu ovšem naskočil do čtyř utkání a dohromady nastřádal 76 minut. Když tomu připočteme náročný program ve Spartě, je evidentní, že nějaký oddech Hložek potřebuje.

Ovšem pouze minimální. Od klubu totiž dostal volno jen na pár dní. I proto rodák z Ivančic hned v pondělí vyrazil s přítelkyní do Monaka, v městě miliardářů milionový chlapec stráví necelých pět dní. Podle informací serveru iSport.cz už v pátek přiletí do Prahy, aby obratem vyrazil do Bad Kleinkircheimu.

Matěj Vydra (vpravo) s Adamem Hložkem na tréninku
Matěj Vydra (vpravo) s Adamem Hložkem na tréninku

V malebném rakouském městečku u slovinských hranic se totiž Sparta připravuje na ostrý start nového ročníku, který je doslova za dveřmi. „Dohoda s klubem byla jednoznačná. Adam potřebuje nějaký prostor na odpočinek, na druhou stranu je pochopitelné, že ho Sparta chce mít co nejdříve v přípravě,“ prohlásil hráčův agent Pavel Paska ze společnosti ISM.

I proto vznikl tenhle pětidenní kompromis. Od soboty pak osmnáctiletý útočník skočí rovnýma nohama do letní přípravy. Bude tak mít necelé dva týdny, aby se nachystal na klíčový dvojzápas celé sezony.

Pražané totiž už v úterý 20. července vykopnou ve Vídni dvojzápas s Rapidem v rámci druhého předkola Ligy mistrů. Odveta je na programu o osm dní později na Letné. Pokud Sparta rakouského soka odstraní z cesty, zajistí si minimálně účast v základní skupině Evropské ligy.

Právě Hložek má rudým k této metě významně dopomoci.

Vstoupit do diskuse
53

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud