Michal Kvasnica
Premium
19. května 2022 • 12:40

Sigmu čekají změny: Deset hráčů na odchodu, ve hře jsou tři nová jména

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebývalý řez na soupisce, avšak nikoli nečekaný, zažije v následujících týdnech Andrův stadion. Už na podzim přišel deník Sport s informací, že v kádru Sigmy končí v červnu smlouvy deseti hráčům. A zhruba takový počet by měl Hanou opravdu opustit. Někteří s předstihem prodloužili, jiní čekají a druzí už avizovali odchod. K tomu připočtěme dva blížící se přestupy – Kryštofa Daňka do Sparty a Radka Látala do Mladé Boleslavi. Proto Olomoučtí reagují a řeší posily do každé řady.  



Na začátku května ještě sportovní manažer Ladislav Minář pohyby v kádru komentovat nechtěl. Omluvil se, že se klub soustředí na závěr sezony a na stavbě soupisky pracuje oběma směry. Dovnitř i ven. A že po skončení ročníku se k personálním otázkám vyjádří více. Mělo by to být v pátek, kdy Sigma natočí s Minářem objasňující rozhovor pro fanoušky.

Ty nejdůležitější změny už jsou však známy nyní. A je jich dost, pojďme si je zkompletovat.

Nejprve odchody. Transfery Kryštofa Daňka do Sparty a Radka Látala do Mladé Boleslavi už čekají jen na oficiální potvrzení. Zejména prodej talentovaného teenagera (a v těchto dnech i maturanta) na Letnou, který se podaří zrealizovat i díky společnosti Tipsport, jež je partnerem obou značek, a vřelému vztahu s Daňkovou agenturou Sport Invest olomouckou pokladnu pěkně naplní. Mělo by se jednat až o třicet milionů korun včetně bonusů.

Další loučení už jsou tzv. „za nula“. Samozřejmě za předpokladu, že nedorazí ještě nějaká jiná zajímavá nabídka. Třeba na

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud