30. června 2022 • 12:44

SESTŘIH: Sparta - Opava 3:0. Druhá výhra pod Priskem, trefil se Juliš

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty vyhráli na Strahově i druhý přípravný zápas pod dánským koučem Brianem Priskem. Po sobotní výhře nad Duklou (2:1) dnes porazili rovněž druholigovou Opavu 3:0. Za vítězstvím Pražany nasměrovaly v závěru prvního poločasu góly Filipa Součka a Tomáše Wiesnera. V druhé půli obměněná sestava přidala jeden gól, trefil se Lukáš Juliš. Další tři přátelská utkání už Letenští odehrají na soustředění v Rakousku.



Skóre otevřel v 35. minutě Souček, který poslal ve vápně odražený míč levačkou k tyči. O tři minuty později přidal druhý zásah tvrdou ranou zblízka Wiesner.

Trenér Priske nasadil stejně jako v úvodní přípravě proti Dukle (2:1) do obou poločasů rozdílné jedenáctky. V úvodním dějství podruhé za Spartu nastoupil i Lukáš Sadílek, jenž stále patří Slovácku, má ale svolení se s třetím týmem uplynulé prvoligové sezony připravovat. Naopak reprezentační útočník Jan Kuchta sledoval duel pouze v roli diváka.

Po změně stran poprvé naskočila v letenském dresu posila z Olomouce Kryštof Daněk, výsledek ale zpečetil jiný hráč s hanáckou minulostí. V 80. minutě si Juliš naběhl před prázdnou bránu na Hanouskův přesný pas a pohodlně uzavřel skóre.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud