6. srpna 2022 • 10:18

Experti tuší, že na překvapení tentokrát nedojde. Zaberou Slavia i Sparta

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kolo nejvyšší fotbalové soutěže bylo plné překvapení. V tom druhém už se ale nic podobného konat nebude. Podle expertů Chance zvládnou Plzeň, Slovácko i Slavia své domácí partie, naplno prý zabere i trápící se Sparta. I ta si z Českých Budějovic odveze tři body.



Sparta po fiasku v pohárové Evropě rupla i na tuzemské scéně, když nestačila doma na Liberec. Bookmakeři Chance a sázkaři ale věří, že už se podobné klopýtnutí konat nebude. „Na výhru Pražanů s kurzem 1,74:1 přijala Chance 87 % vkladů, na remízu v kurzu 4,02:1 je to 5 % náběrů. Českým Budějovicím s kurzem 4,64:1 věří 8 % sázkařů. Ti také odhadují, že dá v zápase Sparta více než 2 góly (1,68:1),“ říká mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Proti Pardubicím si na domácím hřišti zahraje Plzeň, která je jasným favoritem s kurzem 1,28:1. Šance na výhru východočeského týmu ohodnotili bookmakeři kurzem 12,1:1. Plzeň měla sice náročný program, ale po úvodní remíze v Teplicích by neměla znovu zaváhat. Většina sázkařů proto volí, že Viktorka porazí Pardubice minimálně o gól (1,41:1).

Nezaváhá ani vicemistr z Edenu. „Slavia musí podle sázkařů nad Zlínem bezpodmínečně vyhrát, čemuž odpovídá i kurz 1,2:1. Do zápasu půjde posílena čtvrtečním vítězstvím nad Panathinaikosem a podporou fanoušků. Zlínu se navíc venku nedaří. Často se proto také tipuje výhra domácích alespoň o dva góly v kurzu 1,68:1,“ doplňuje mluvčí Chance.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud