21. května 2023 • 15:26

Lüftner zpátky v Teplicích! Naskočil za béčko, v létě by se mohl vrátit

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalový reprezentant Michael Lüftner v neděli po letech znovu oblékl dres mateřských Teplic. Za rezervní tým odehrál první poločas v ČFL a přispěl k vítězství 4:1 nad Benešovem. Ředitel teplického klubu Rudolf Řepka uvedl, že by od příští sezony mohl Lüftner severočeský celek posílit.



„Před několika dny jsme se dohodli, že u nás absolvuje zápasovou praxi, aby se po zranění dostal do bývalé formy, proto došlo k jeho registraci v našem klubu. Samozřejmě se bavíme také o spolupráci na následující sezonu, ale nyní jde hlavně o to, aby se Michael po zranění rozehrál,“ řekl Řepka na twitterovém účtu teplického klubu.

Lüftner odešel z Teplic v prosinci 2016 do pražské Slavie, s kterou hned vyhrál ligu. Mistrovský titul pak získal také s FC Kodaň a Omonií Nikósie. Od roku 2021 působil v maďarském Fehérváru, kde se loni v létě domluvil na konci smlouvy. Od té doby je devětadvacetiletý obránce bez angažmá. Za národní tým nastoupil Lüftner v roce 2017 v kvalifikaci mistrovství světa proti San Marinu.

FK Teplice Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud