Premium
1. června 2023 • 05:00

Koubek před nástupem v Plzni! Má žádaného asistenta, skončí Horváth?

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V plzeňské Viktorii brzy vyřeší první rébus, vše spěje ke jmenování nového trenéra. Tedy nového… Žezlo po Michalu Bílkovi (58) v nejbližších dnech podle informací deníku Sport a webu iSport.cz oficiálně převezme Miroslav Koubek (71). Zkušený kouč se na západ Čech vrátí po osmi letech. Do pozice asistenta s ním nejspíš přijde velmi zajímavé jméno - trenér, který nedávno skončil ve druhé lize. To může znamenat konec Pavla Horvátha, jemuž stejně jako Michalu Bílkovi skončila po sezoně smlouva.



Oba žádaní pánové během úterka dolaďovali podmínky svého příchodu na západ Čech. Šéf klubu Adolf Šádek nechce čekat na možnou dohodu s novým majitelem a trenérskou otázku uzavře velmi brzy. Pravděpodobný je podpis krátkodobého, jednoročního kontraktu.

Miroslav Koubek má za sebou úspěšné působení v Hradci, kde mu na konci června doběhne smlouva. Na východě Čech se s předstihem dohodl, že vzájemná spolupráce dál pokračovat nebude. Zatímco první sezona po návratu do ligy dopadla Hradci skvěle, ve druhé už se vztah trenéra s kabinou vyčerpal.

Šádek o něm v souvislosti s Plzní uvažoval i během jara, kdy se hra Viktorie totálně zbortila. Michal Bílek nabídl po březnové prohře s Bohemians (1:2) rezignaci, boss Viktorie ale trenéra, jenž s mužstvem slavil před rokem titul a dovedl jej do Ligy mistrů, podržel a nechal u týmu až do konce sezony. Plzeň ale dál kupila

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud