Michal Kvasnica
5. ledna 2024 • 12:30

Kaloč do Německa? Baník řeší nabídku i problém: má zastavené přestupy!

Vstoupit do diskuse
9
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už i Baník odstartoval zimní přípravu, na rozdíl od Ewertona nechyběla na úvodní společné jednotce na Bazalech posila ze Žiliny Matúš Rusnák. A ani Filip Kaloč. Právě na třiadvacetiletého středopolaře do Ostravy podle informací iSport.cz dorazila navzdory slabší podzimní minutáži zajímavá nabídka z Kaiserlauternu. Problémem je, že slezský klub má zastaveny přestupy.



Jediný start v základní sestavě v prvním kole v Liberci (67 minut) – a dál už jen drobky, které v celkově devíti ligových zápasech znamenaly pouhých 154 minut. Více si Filip Kaloč na podzim za Baník nezahrál, přestože ještě loni na jaře patřil mezi nepostradatelné a klub se těšil z jeho účasti na EURO 2023 do 21 let.

Turnaj se Čechům nepovedl, Kaloč příliš volna v létě nedostal a od druhého kola se nedostal ani do sestavy. Na konci srpna se pak o ostravského odchovance zajímaly celky z Nizozemska a Polska, vše bylo otevřené až do posledních hodin přestupního období, nicméně transfer se nekonal.

Teď by tomu mohlo být jinak. Podle informací iSport.cz poslal na urostlého záložníka na Bazaly oficiální nabídku Kaiserslautern. Kluby

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud