Jonáš Bartoš
Premium
11. ledna 2024 • 16:00

Hora o konci v Dynamu: Dostal jsem ťafku. Ještě ukážu, co ve mně je

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při bilanci 3+1 zůstává nejproduktivnějším podzimním hráčem Českých Budějovic. Přitom vypustil závěrečných sedm kol. Ne vlastní vinou. Jakub Hora (32) byl na začátku listopadu předčasně vyřazen z kádru jihočeského týmu. Poté, co se s klubem dohodl na ukončení spolupráce, promluvil v rozhovoru pro deník Sport a iSport.cz. „Chci dokázat, že nejsem vůbec špatný hráč,“ říká do telefonu zkušený záložník.



Po domácí prohře s Pardubicemi oznámilo Dynamo, že už nepočítá se svým klíčovým hráčem. Jakub Hora odskákal mizerné výsledky a kariéra v Budějovicích pro něj předčasně skončila. V lednu se obě strany oficiálně rozešly a nyní se chystá na další angažmá – věří, že najde kvalitní profesionální klub a napraví si pošramocenou reputaci.

Jaká je vaše aktuální situace?
„Připravuju se individuálně. Jsem dohodnutý s Martinem Vozábalem (výkonným ředitelem Táborska), že začnu v Táboře. Asi zvolím variantu, že se budu připravovat s Kamilem Tobiášem, který tam trénuje devatenáctku. Už jsem si s ním volal, dobře se známe, udělám s nimi přípravu, než se vyřeší má budoucnost.“

Táborsko berete jako přechodnou variantu, nebo začnete jarní sezonu ve druhé lize?
„Bavili jsme se o tom s panem Nádvorníkem (trenérem áčka Táborska). Varianta, že bych se k nim připojil, je téměř nulová. Byl se mnou úplně v pohodě, ale říkal, že když není šance, abych za ně nastoupil, tak ať se připravuju jinde. Pak jsem se dohodl s Kamilem Tobiášem.“

Máte rozjednané angažmá v jiném klubu?
„Něco se řeší, jednáme, variant je víc. Mluvil jsem s

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud