Michal Kvasnica
12. dubna 2024 • 17:30

Nečekaný pohled: Sigma je nejhorší tým ligy za 10 kol. Může být ráda, že...

Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na „kdyby“ se nehraje, ale představa nenahraných bodů na začátku podzimu musí olomoucké fanoušky děsit. Nebýt tzv. overperformování (výsledky šťastnější než hra) a nadstandardně produktivního dua Lukáš Juliš, Jan Vodháněl, bojuje teď Sigma o záchranu. Ono se to vzhledem k bídné formě ještě může stát, nicméně fakt, že jsou Hanáci za posledních deset kol úplně nejhorším týmem F:L, je nečekaný. O moc líp si nevedou ani v kontextu předchozích dvaceti duelů. Budíček!



Pokřik „Minář ven“ po prohře ve Zlíně doplnilo také skandování „Saňák ven“. Kromě rukou napsaných transparentů protestujících proti managementu Sigmy se v Olomouci objevily už i grafické billboardy se vzkazem „Neděkujem, je čas odejít“, které zástupci města nechali pro jistotu kvapně odstranit.

K tomu fanoušci v neděli chystají hromadný odchod z tribun symbolicky v 19. minutě (založení klubu v roce 1919) domácího zápasu s Jabloncem.

Tolik k novinkám na Hané, kde je v posledních měsících mrzutá nálada. Jenže při detailním pohledu fungování na Andrově stadionu zjistíte, že krize není otázkou tohoto kalendářního roku. Trable začaly už dříve.

Sigma v dobrém slova smyslu

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud